Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mindent elrontok mert zavarban...

Mindent elrontok mert zavarban vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan szinten ügyetlen és béna vagyok, hogy már ki vagyok borulva magamtól.

Most is tök jó esélyekkel indultam volna egy srácnál de elrontottam, és nem ez az első eset. Lány vagyok, 19 éves, külsőre sokak szerint szép, mégis olyan esetlen vagyok, hogy kb. senki sem akar megismerni. Ráadásul ha erőt veszek magamon, mert már próbáltam, akkoris elrontom, és mostmár olyan szinten kudarcélményem van. AKi ilyen helyzetben volt, mi húzta ki? Ha egy fiú rám mosolyog(függetlenül, hogy tetszik-e, avagy sem), olyan zavarba jövök, hogy utána már rá se merek nézni, alig kapok levegőt, hebegek-habogok...buszozni se merek. Sajnos ez az egész nagyon kezd szociális fóbiává alakulni azt meg nem akarom hagyni.:( Ki hogyan küzdötte le a gátlásosságát?

Mostis, ahol volt ez a srác, ittam egy csomót, de még az alkohol se oldott fel.

2015. márc. 15. 23:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy lány vagy, így még könnyebb dolgod van.
2015. márc. 15. 23:51
 2/11 anonim ***** válasza:
Cuki vagy. :D
2015. márc. 15. 23:51
 3/11 anonim ***** válasza:
Buszozni nem mersz az klasszikus, már lehet beszélni szocio/agorafóbiáról. Nekem is volt ilyen (srác vagyok). Bár nem volt sokkal rosszabb a lányokkal, mint bárki mással ez a "gátlásosság".
2015. márc. 15. 23:53
 4/11 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy elkezdtem nem gondolni ezekre a dolgokra és elkezdtem én kezdeményezni a beszélgetéseket tök random kérdésekkel. Nem foglalkoztam azzal, hogy nekem eddig nem ment az ismerkedés, mert zavarba voltam, kitöröltem a fejemből és mentem én. Lassacskán közvetlenebb lettem, de amúgy nekem is kb. 19 év körül alakult ki ez. 22l
2015. márc. 15. 23:57
 5/11 A kérdező kommentje:

1. válaszoló: sokszor olvasom, hogy a lányoknak könnyebb, de jelen helyzetben nem érzem annak. Csak tömören írtam le a dolgokat, de sajnos nem túl rózsás a helyzetem.:)

2. válazsoló, köszönöm.:)

3. válaszoló: és te hogyan küzdötted le? Lehet tényleg az vagyok, bár jobban örülnék, ha a fiúknál részemről nem jönne ki jobban.

2015. márc. 15. 23:58
 6/11 opened paradise ***** válasza:

És emiatt nem akarnak veled lenni?

Szerintem ez hülyeség,mert tud az aranyos lenni.

Amikor én megismertem egy ilyen lányt,akkor nem terheltem még jobban,orrba dobtam sültkrumplival,hogy kizökkenjen a zavarból :D

2015. márc. 15. 23:58
 7/11 A kérdező kommentje:

4. válaszoló, köszönöm.:) Ha nem gond, hogy megkérdezem, neked kb. mennyi idődbe telt változtatni? Tudom, hogy ezek nem egyik napról a másikra mennek, de mégis érdekel.:)

5. válaszoló, ez aranyos.:) Akkor te jól tudod kezelni a helyzetet. És kizökkent vele?:) Lehet butaság de már nem egy fiútól kaptam meg hogy túl csendes, stb. vagyok, illetve látják rajtam, hogy mennyire zavarba vagyok. Múltkor olyan hülyeségeket mondtam zavaromban(tényleg nem direkt), hogy otthagytak...:)))) elköszöntek és elmentek.

2015. márc. 16. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:
3. vagyok. Pszichomókushoz jártam több mint fél évig. Nem múlt el nyomtalanul, de segített sokat
2015. márc. 16. 00:01
 9/11 opened paradise ***** válasza:

Igen,hülye módszerekben otthon vagyok :)

Szerintem ilyenkor az a jó,ha baráti légkört teremtenek.

Csak valószínűleg ők is idegesek és azt hiszik,hogy te nem érzed jól magad.

2015. márc. 16. 00:25
 10/11 A kérdező kommentje:

3. válaszoló! Én is jártam, valamennyire nekem is segített, de aztán letettem róla és abba hagytam. Lehet nem kellett volna, de örülök, hogy neked segített!!

Opened paradise:

Most, hogy mondod, ebbe még bele se gondoltam, ez is lehet. Bár én mindig ilyen magabiztosnak láttam a többi embert magamhoz képest.:D

Illetve nyugodtan, amikor velem beszélnek, de aztán ki tudja.:) Mindenesetre értékes ez a tulajdonságod, és ebben igazad van, ha netán ilyen légkörben vagyok én is sokkal jobban feloldódom.:)

2015. márc. 16. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!