Elronthat mindent egy fing?
Nagyon tetszik egy lány az évfolyamomról, de eddig csak kisebb beszélgetéseink voltak facebookon. Aztán eljött a nap mikor felhívtam skypeon és egész éjjel beszélgettünk. A társalgás végén mikor menni akartam aludni véletlen eleresztettem egy félhangos recsegős fingot. Ekkor hirtelen lesokkoltam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy: "Nálad is recseg a vonal?" Ezután ki is léptem a hívásból gyorsan. Még írtam neki, hogy rossz volt a hang, bocsi fáradt vagyok, majd beszélünk, stb, de tuti, hogy hallotta a fingást, az új mikrofonom nagyon tisztán veszi a hangot.
Hétfőn a suliban csak messziről intettem a lánynak, mikor épp tesire siettem. Akkor is az egyik barátnőjével nevetgélt, lehet pont rajtam. A lényeg, hogy a skype beszélgetés óta nem beszéltem vele és az már majdnem egy hete volt. Félek, hogy már nem tud komolyan venni, és nem tudom a módját, hogyan cselekedjek most. Szerintetek feleslegesen rágódom ezen a kínos eseten, vagy tényleg hülyének néz?
Bármilyen fura, a lányok is finganak.
Szerintem vicces :-D
Én simán elnézném, a fiú, aki tetik, már böfögött előttem... xD
De ha hülye a lány, lehet, hogy tényleg kicsit kinevetett. Ezt te tudod, milyen rendes.
De szerintem ne kerüld, beszélj vele, mitha mi sem történt volna, akkor el is felejti. Így csak még jobban az agyába vésed, hogy csak odaintesz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!