Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Elronthat mindent egy fing?

Elronthat mindent egy fing?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány az évfolyamomról, de eddig csak kisebb beszélgetéseink voltak facebookon. Aztán eljött a nap mikor felhívtam skypeon és egész éjjel beszélgettünk. A társalgás végén mikor menni akartam aludni véletlen eleresztettem egy félhangos recsegős fingot. Ekkor hirtelen lesokkoltam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy: "Nálad is recseg a vonal?" Ezután ki is léptem a hívásból gyorsan. Még írtam neki, hogy rossz volt a hang, bocsi fáradt vagyok, majd beszélünk, stb, de tuti, hogy hallotta a fingást, az új mikrofonom nagyon tisztán veszi a hangot.

Hétfőn a suliban csak messziről intettem a lánynak, mikor épp tesire siettem. Akkor is az egyik barátnőjével nevetgélt, lehet pont rajtam. A lényeg, hogy a skype beszélgetés óta nem beszéltem vele és az már majdnem egy hete volt. Félek, hogy már nem tud komolyan venni, és nem tudom a módját, hogyan cselekedjek most. Szerintetek feleslegesen rágódom ezen a kínos eseten, vagy tényleg hülyének néz?

2015. márc. 21. 08:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
82%
Szerinted csak te fingasz...?
2015. márc. 21. 09:00
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem, és igazából szerintem kihoztad a legtöbbet a kis malőrödből is. :D
2015. márc. 21. 09:01
 3/11 anonim ***** válasza:

Bármilyen fura, a lányok is finganak.

Szerintem vicces :-D

Én simán elnézném, a fiú, aki tetik, már böfögött előttem... xD

De ha hülye a lány, lehet, hogy tényleg kicsit kinevetett. Ezt te tudod, milyen rendes.

De szerintem ne kerüld, beszélj vele, mitha mi sem történt volna, akkor el is felejti. Így csak még jobban az agyába vésed, hogy csak odaintesz neki

2015. márc. 21. 09:44
 4/11 anonim ***** válasza:
De poén letett xD Na de komolyan, szerintem nincs értelme kerülnöd, és ha észrevette mi van? Ebben nincs semmi olyan amin ki lehetne akadni egy lánynak, elég buta ha ez neki akadály abban hogy összejöjjetek/barátok legyetek. Igen is keresd csak, és tegyél úgy mint ha semmi sem történt volta, mert ez tényleg semmiség! Sok siker :)
2015. márc. 21. 09:45
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen hihetetlen is, a legformásabb nő fenékből ugyanolyan gázok törnek elő, mint egy szőrös férfiseggből. Ha ezt valaki nem érti, az nem érett még a párkapcsolatra.
2015. márc. 22. 11:42
 6/11 anonim ***** válasza:
3 ajtón keresztul,film nezes kozben szoktam hallani hogy anyam fingik es meg nem valtak el a szuleim.
2015. márc. 22. 17:13
 7/11 anonim ***** válasza:

azta

te is emberből vagy? :))

2015. márc. 25. 19:53
 8/11 anonim válasza:
Nekem még imponált volna is. Fene akar egy olyan ember mellett megöregedni, aki előtt bélcsavarodást kell kapnia vagy állandóan a wc-re rohangálnia.
2015. márc. 25. 22:31
 9/11 anonim válasza:
nem vagyok karorvendo de hangosan nevetgeltem most :D ne szegyelld. en a baratnom elott rendszeresen csinalom.. meg o is.. ezen szoktunk rphogni:D emberek vagyunk:)
2015. máj. 18. 22:37
 10/11 anonim válasza:
Szar világot élünk ha ezen fennakadnak az emberek. Ha valaki szándékosan trollkodva böfög az már érthetőbb ha nem tetszik 😀
2021. márc. 2. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!