Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Viberen barátkozni, lelkizni?

Viberen barátkozni, lelkizni?

Figyelt kérdés

Elegem van. Ugy erzem nem birom tovabb.

Nm akarok elni. Mindig sirni. Valaki fogja nekem is a kezem mert bele pusztulok a fajdalomba. Szenvedes 14 evota. Es megint sirok. P

2015. márc. 19. 22:44
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Amúgy meg képzeld mindenkinek vannak gondjai, és nagyon is jól tudom miről beszélsz :D Voltam már 3 doboz gyógyszerrel a gyomromban... ha nem hányom ki simán lehet, hogy megdöglök, de volt annyi eszem, hogy elmentem pszichomókushoz, nem pedig ilyen szar oldalakon sírtam :D Neked is ezt javaslom, ha szeretnél valamit kezdeni magaddal, mert ez nem fog rajtad segíteni
2015. márc. 19. 23:43
 12/20 A kérdező kommentje:

Tarsd meg a velemenyed.

Ketton kozt az a kulubseg h ha segiteni nem tukod be fogom a pofam.

Le lehet szallni rolam eges h egy 14 eves csiraval veszekszel pedig elmeletileg neked tobb esszed van. Gratula.

2015. márc. 19. 23:54
 13/20 anonim ***** válasza:
Pont azért veszekszem veled ,,kiscsíra" mert segíteni akarok, csak a hülye agyad nem fogja fel :D Mivel nekem több eszem van, te magad mondtad :D A szakember segítene megoldani a gondjaidat, ezzel nem fogsz sokra menni, hogy itt beszélsz majd pár emberrel, de ha ennyire értetlen vagy akkor csináld csak, de ne csodálkozz, ha ugyanolyan szar fog maradni minden
2015. márc. 20. 00:07
 14/20 A kérdező kommentje:
Cumi a szadba maradj az agyba :D
2015. márc. 20. 00:45
 15/20 anonim ***** válasza:
ja jó, értem, tehát csak egy rinyálós kis puhapcs vagy, akinek nincs is semmi baja, az más :D
2015. márc. 20. 00:50
 16/20 A kérdező kommentje:
Cumiz oregem mert en toled kulumb vagyok es az is leszek :P
2015. márc. 20. 00:59
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem javaslom, a te fajtád remélem hamar kihal :)
2015. márc. 20. 01:11
 18/20 anonim ***** válasza:
Amúgy ha tényleg 14 éves vagy, akkor nemsokára az emberiség is kifog, ha ilyen értelmi szinten vannak a mai 14 évesek :D
2015. márc. 20. 01:13
 19/20 A kérdező kommentje:
:)
2015. márc. 20. 01:18
 20/20 anonim ***** válasza:
én multkor beszeltem vele viberen.. segiteni akartam.. jol is ment minden, aztán egyszer csak fordult a kocka. hogy miért nem beszélünk vajon, és miért tette túl magát ilyen gyorsan, pedig meghalgattam mindig... azt csak ő tudja :) és állítólag kedvelt is :D szóval, vagy csak gyűjti magának a fiukat, hogy majd azok szeretik.. és foglalkoznak vele, majd ha jön egy màsik netes kis srác, akkor teged eldob.. és ez igy folytatódik tovább :D ez amolyan gyenge pasizasi taktika akar lenni, en nem tudom xD de ez màr a héten a 10.ik ugyan ilyen ki írásod.. sajnaltatod magad.. szerintem még te sem tudod mi kell igazàbol.. csak ugy irkálsz, mert unatkozol :) puszi
2015. márc. 20. 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!