Viberen barátkozni, lelkizni?
Figyelt kérdés
Elegem van. Ugy erzem nem birom tovabb.
Nm akarok elni. Mindig sirni. Valaki fogja nekem is a kezem mert bele pusztulok a fajdalomba. Szenvedes 14 evota. Es megint sirok. P
2015. márc. 19. 22:44
11/20 anonim válasza:
Amúgy meg képzeld mindenkinek vannak gondjai, és nagyon is jól tudom miről beszélsz :D Voltam már 3 doboz gyógyszerrel a gyomromban... ha nem hányom ki simán lehet, hogy megdöglök, de volt annyi eszem, hogy elmentem pszichomókushoz, nem pedig ilyen szar oldalakon sírtam :D Neked is ezt javaslom, ha szeretnél valamit kezdeni magaddal, mert ez nem fog rajtad segíteni
12/20 A kérdező kommentje:
Tarsd meg a velemenyed.
Ketton kozt az a kulubseg h ha segiteni nem tukod be fogom a pofam.
Le lehet szallni rolam eges h egy 14 eves csiraval veszekszel pedig elmeletileg neked tobb esszed van. Gratula.
2015. márc. 19. 23:54
13/20 anonim válasza:
Pont azért veszekszem veled ,,kiscsíra" mert segíteni akarok, csak a hülye agyad nem fogja fel :D Mivel nekem több eszem van, te magad mondtad :D A szakember segítene megoldani a gondjaidat, ezzel nem fogsz sokra menni, hogy itt beszélsz majd pár emberrel, de ha ennyire értetlen vagy akkor csináld csak, de ne csodálkozz, ha ugyanolyan szar fog maradni minden
14/20 A kérdező kommentje:
Cumi a szadba maradj az agyba :D
2015. márc. 20. 00:45
15/20 anonim válasza:
ja jó, értem, tehát csak egy rinyálós kis puhapcs vagy, akinek nincs is semmi baja, az más :D
16/20 A kérdező kommentje:
Cumiz oregem mert en toled kulumb vagyok es az is leszek :P
2015. márc. 20. 00:59
17/20 anonim válasza:
Nem javaslom, a te fajtád remélem hamar kihal :)
18/20 anonim válasza:
Amúgy ha tényleg 14 éves vagy, akkor nemsokára az emberiség is kifog, ha ilyen értelmi szinten vannak a mai 14 évesek :D
19/20 A kérdező kommentje:
:)
2015. márc. 20. 01:18
20/20 anonim válasza:
én multkor beszeltem vele viberen.. segiteni akartam.. jol is ment minden, aztán egyszer csak fordult a kocka. hogy miért nem beszélünk vajon, és miért tette túl magát ilyen gyorsan, pedig meghalgattam mindig... azt csak ő tudja :) és állítólag kedvelt is :D szóval, vagy csak gyűjti magának a fiukat, hogy majd azok szeretik.. és foglalkoznak vele, majd ha jön egy màsik netes kis srác, akkor teged eldob.. és ez igy folytatódik tovább :D ez amolyan gyenge pasizasi taktika akar lenni, en nem tudom xD de ez màr a héten a 10.ik ugyan ilyen ki írásod.. sajnaltatod magad.. szerintem még te sem tudod mi kell igazàbol.. csak ugy irkálsz, mert unatkozol :) puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!