Lelkizni, beszélgetni, barátkozni valaki?
Figyelt kérdés
Egy lány írta ki a kérdést akit sokan bántanak/bántottak.
15.. eves... és a múltján képtelen túl tenni magát. Annyi fájdalom hazugság csalodás.. után probál talpra állni de valahogy mindig kap egy negativ be szólást... ezektöl érzi magát hulladéknak..
2014. nov. 14. 16:34
2/23 anonim válasza:
15 évesen hogy lehet annyi csalódása..?
3/23 anonim válasza:
Én pont ismerek egy ilyen 15 éves lányt aki lelki roncs. Szerettem nagyon,de egy idő után nem kelletem neki.
4/23 A kérdező kommentje:
Talán úgy hogy az emberekbe egy folytába csalodot..
2014. nov. 14. 16:38
5/23 anonim válasza:
Nem te vagy az egyedüli.
Én szivesen lelkiznék veled..
irj
6/23 anonim válasza:
Kedves kérdező elfelejtetted hogy itt sokkal több a csalódott pasi,mint a lány. Ez azért van mert a lányoknak semmi nem jó,ha szeretik őket az sem ha nem szeretik az sem.
7/23 anonim válasza:
En is irtam nehany perce, ha van kedved meselj batran :)
8/23 anonim válasza:
A kérdező nagyon butus,privátban lehordott mindenek,hol ott én csak lelkizni akartam vele. Nem kell komolyan venni ezek szerint az ilyen komoly hangvételünek látszó kérdéseket. Csak nyafi-nyafi
9/23 anonim válasza:
Aki nem fogadja el a segitséget,azon segiteni nem lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!