Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beszélgetni, lelkizni, barátko...

Beszélgetni, lelkizni, barátkozni lenne kedve valakinek?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves lány.

Őt az iskolába folyamatosan lelkileg bántalmazzák.

Sokszor jönn haza sírva. Úgy érzi őt senki se érti meg , senkinek nem fontos. Nagyon sok emberbe csalodot. Hazudtak neki.

Volt egy fiú kivel nagyon jól el voltak... de egyszer a fiú meg változott.

Bunkó lett a lánnyal.. sírt a lány sokszor hiányzik neki igaz barátja..

A fiú is el kezdte őt piszkálni. A lány szomorú még mindig.

Elég lelkizős a múltját emészti de fiút nem tudja el feledni..

Szinte minden órán keresik egymás tekintetét... de nem szólnak egy máshoz. A lány nem szeretne élni... többször vagdosta karját vegyék ésszre ez nála már nem játék. Szenvedés árulás csalodás és a sok bántás

2014. nov. 15. 07:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

Mintha az én történetrmet hallanám. Csak engem elhagyott a fiú és én nem vagdosom magam. :(

15/L

2014. nov. 15. 07:53
 2/27 anonim ***** válasza:
Mindenesetre ez a lány ne csináljon hülyeséget mert az öngyilkosság nem megoldás sem az önbántalmazás. Vannak a témában kapcsolatban jó könyvek amik segíthetnek pl.
2014. nov. 15. 08:08
 3/27 anonim ***** válasza:
A szüleid nem mondták hogy a kés nem gyerek kezébe való? Komolyan azt hiszed hogy ezzel a módszerrel bármit is elérsz? Jól hiszed. Bebizonyítod hogy nem vagy méltó mások tiszteletére. Max a szüleid fognak sajnálni, de mindenki legfeljebb szánalomból fog rád tekinteni. Ha már az első csalódástól így összeomlasz, mi lesz később?
2014. nov. 15. 08:13
 4/27 A kérdező kommentje:

Mi lenne ha ti emberek nem lénnétek gonoszak?

Ha a beszólás helyet meg próbálnátok meg érteni.

2014. nov. 15. 08:24
 5/27 anonim ***** válasza:
én nem szóltam be és meg is értem, mert mindenkinek vannak rosszabb időszakai de próbálkozz valamivel. Beszéld meg a szüleiddel vagy akármi.
2014. nov. 15. 08:27
 6/27 A kérdező kommentje:
Ha egyszer tényleg meg ért.. akkor adjon "tanácsot"
2014. nov. 15. 08:31
 7/27 anonim ***** válasza:
Én szívesen lelkiznék, de jelenleg rám jobban rám férne...18F :/
2014. nov. 15. 08:56
 8/27 anonim válasza:
Túl csorba a pengéd szivi! Ha elég éles lenne nem írnál most ide ;)
2014. nov. 15. 09:16
 9/27 anonim ***** válasza:

Az emberek nagy része gyökér, próbálj meg nem foglalkozni velük. Az a srác nem érdemelt meg, felejtsd el. Nincs szükséged egy bunkóra, és a többi bunkó véleményére sem kell adnod. Barátkozz másokkal. Biztos vannak az iskoládban mások is, akik egyedül érzik magukat.

A vagdosást meg fejezd be, mert gáz. Nem tudom milyen új divat ez a tiniknél. Én csak 30 éves vagyok, de az én gyerekkoromban senki nem csinált ilyet.

2014. nov. 15. 09:35
 10/27 A kérdező kommentje:

Senki nem tudja azt hogy a fájdalmaim mennyire kínozzák a lelkem.

Tudja valaki milyen az amikor egész éjjel-nappal csak ülsz a sötét szobába és sírsz, sírsz. A fájdalmakat nem tudom meg emészteni a lelkekemet érzelmeim emésztik fel. Engem csak bántani lehet meg persze meg alázni. Én meg hülye persze h segitek az embereken

Mi a hála? Semmi. Nem várom el senkitöl h hálálkodjon. Sziplán csak te ne bántson ha már segitettem neki. De mit érnek a szavak a mondatok ha senki nem érti mit is mondd a hülyéje...

2014. nov. 15. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!