Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Beszélgetni, lelkizni, barátko...

Beszélgetni, lelkizni, barátkozni lenne kedve valakinek?

Figyelt kérdés

Van egy 15 éves lány.

Őt az iskolába folyamatosan lelkileg bántalmazzák.

Sokszor jönn haza sírva. Úgy érzi őt senki se érti meg , senkinek nem fontos. Nagyon sok emberbe csalodot. Hazudtak neki.

Volt egy fiú kivel nagyon jól el voltak... de egyszer a fiú meg változott.

Bunkó lett a lánnyal.. sírt a lány sokszor hiányzik neki igaz barátja..

A fiú is el kezdte őt piszkálni. A lány szomorú még mindig.

Elég lelkizős a múltját emészti de fiút nem tudja el feledni..

Szinte minden órán keresik egymás tekintetét... de nem szólnak egy máshoz. A lány nem szeretne élni... többször vagdosta karját vegyék ésszre ez nála már nem játék. Szenvedés árulás csalodás és a sok bántás

2014. nov. 15. 07:42
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kis olyan megérzésem, hogy szereted sajnáltatni magad, és nincs itt akkora tragédiáról szó, csak felfújod a dolgot.

Másnak is rossz, hidd el. Csak a saját erődből tudsz ebből kimászni. Nem összekuporodni és sírni kell, hanem felállni és szembenézni az élettel. Hidd el, ezt teljes jóindulattal mondom.

2014. nov. 15. 10:52
 12/27 A kérdező kommentje:
Ne kevrj össze magaddal.
2014. nov. 15. 10:59
 13/27 anonim ***** válasza:

#12 Már ne is haragudj, de komolyan azt gondolod hogy másnak nincsenek legalább akkora vagy még nagyobb problémái, vagy komolyabb lelki sérülései mint neked?

Csak néhány kérdés:

- A szüleid alkoholisták?

- Molesztáltak már szexuálisan?

- Mondták már az osztálytársaid hogy utálnak?

- Vertek már meg csoportosan?

A fenti négy kérdés közül hányra tudnál igennel válaszolni?

2014. nov. 15. 11:06
 14/27 A kérdező kommentje:

Az emberek nagyon gonoszak. Én meg kilogom a sorból.

Ez piszkálja a te csőröd. Én egy olyan lány vagyok aki mindenkit el fogad úgy ahogy van. Igen tudom h el térek az átlagtol. Ez van

Tudom h másnak is vanak problémái. Elég sok problémát oldottam meg másoknak. Persze ha arrol van szó h kéne nekem egy kis "segitség" akkor egyszerűb rá vágni hogy sajnáltatni szeretném magam.

Mondok valamit nem kell senkinek a sajnálata. Mibdenki tartsa meg magának. De persze mikor hozzám jönnek panaszkodni az nem szeretné magát sajnáltatni ami igaz is. El mondja a problémáját én meg segitek neki nagyon örömmel. Te pedig most már fujhatod az igazad.

Meg addom neked az örömöd igazad van. Mindenbe te vagy a világ le jobb embere persze h a leg okosabb is. Remélem ettől szebb let az életed.

2014. nov. 15. 11:17
 15/27 A kérdező kommentje:

Drága kedves 13 madig.

Én már emlitettem hogy SEGITEK MÁSOKON.

Ami annyit jelent végig hallgatom a bànatát és SEGITEK RAJTA.

Kérdésedre választ kapsz. 3 igent kapsz tőlem!

Ne hidd azt h nekem habos torta az élet.Nekem anyám sincs.

2014. nov. 15. 11:24
 16/27 anonim ***** válasza:
Na jó, az már elég sok IGEN válasz. :( Édesanyád meghalt?
2014. nov. 15. 11:31
 17/27 A kérdező kommentje:

Kicsi voltam mikor......... el dobot magától...

Az ányámról a saját édes anyukámról semmit se tudok. ..

De erről és a többiről nem szeretnék beszélni...... max privibe de még ott se nagyon. Elnézést.

2014. nov. 15. 11:39
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem baj. Egyébként nekem írhatsz nyugodtan. Bár én írtam korábban kemény dolgokat, de tudod már én is láttam egyet és mást, és azokhoz képest a legtöbb ember problémája vihar egy pohár vízben.
2014. nov. 15. 11:42
 19/27 A kérdező kommentje:

Ugyan! Én se vagyok egy barátságos fajta lány..

Rendbe köszönöm.

2014. nov. 15. 11:47
 20/27 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy valószínűleg sérült vagy attól, ami az életben ért. Senki nem tud neked itt segíteni. Szerintem hiába is próbálna, nem fogadnád el. A múltkor már beszéltem veled privátban, nem lehetett veled semmit kezdeni. Pszichológushoz kéne menned, ő talán tud segíteni, de talán ő sem. Magadon tudsz a legtöbbet segíteni.

Hidd el, sajnállak, de azzal nem mész semmire, az életed pont olyan szar marad. A megoldást nem itt fogod megtalálni, hanem önmagadban. Esetleg ha közel engednéd magadhoz, akit szeretsz, akkor ő tudna még segíteni rajtad, pl. befogadna, hogy ne kelljen otthon laknod.

2014. nov. 15. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!