Beszélgetni, lelkizni, barátkozni lenne kedve valakinek?
Van egy 15 éves lány.
Őt az iskolába folyamatosan lelkileg bántalmazzák.
Sokszor jönn haza sírva. Úgy érzi őt senki se érti meg , senkinek nem fontos. Nagyon sok emberbe csalodot. Hazudtak neki.
Volt egy fiú kivel nagyon jól el voltak... de egyszer a fiú meg változott.
Bunkó lett a lánnyal.. sírt a lány sokszor hiányzik neki igaz barátja..
A fiú is el kezdte őt piszkálni. A lány szomorú még mindig.
Elég lelkizős a múltját emészti de fiút nem tudja el feledni..
Szinte minden órán keresik egymás tekintetét... de nem szólnak egy máshoz. A lány nem szeretne élni... többször vagdosta karját vegyék ésszre ez nála már nem játék. Szenvedés árulás csalodás és a sok bántás
Nekem van egy kis olyan megérzésem, hogy szereted sajnáltatni magad, és nincs itt akkora tragédiáról szó, csak felfújod a dolgot.
Másnak is rossz, hidd el. Csak a saját erődből tudsz ebből kimászni. Nem összekuporodni és sírni kell, hanem felállni és szembenézni az élettel. Hidd el, ezt teljes jóindulattal mondom.
#12 Már ne is haragudj, de komolyan azt gondolod hogy másnak nincsenek legalább akkora vagy még nagyobb problémái, vagy komolyabb lelki sérülései mint neked?
Csak néhány kérdés:
- A szüleid alkoholisták?
- Molesztáltak már szexuálisan?
- Mondták már az osztálytársaid hogy utálnak?
- Vertek már meg csoportosan?
A fenti négy kérdés közül hányra tudnál igennel válaszolni?
Az emberek nagyon gonoszak. Én meg kilogom a sorból.
Ez piszkálja a te csőröd. Én egy olyan lány vagyok aki mindenkit el fogad úgy ahogy van. Igen tudom h el térek az átlagtol. Ez van
Tudom h másnak is vanak problémái. Elég sok problémát oldottam meg másoknak. Persze ha arrol van szó h kéne nekem egy kis "segitség" akkor egyszerűb rá vágni hogy sajnáltatni szeretném magam.
Mondok valamit nem kell senkinek a sajnálata. Mibdenki tartsa meg magának. De persze mikor hozzám jönnek panaszkodni az nem szeretné magát sajnáltatni ami igaz is. El mondja a problémáját én meg segitek neki nagyon örömmel. Te pedig most már fujhatod az igazad.
Meg addom neked az örömöd igazad van. Mindenbe te vagy a világ le jobb embere persze h a leg okosabb is. Remélem ettől szebb let az életed.
Drága kedves 13 madig.
Én már emlitettem hogy SEGITEK MÁSOKON.
Ami annyit jelent végig hallgatom a bànatát és SEGITEK RAJTA.
Kérdésedre választ kapsz. 3 igent kapsz tőlem!
Ne hidd azt h nekem habos torta az élet.Nekem anyám sincs.
Kicsi voltam mikor......... el dobot magától...
Az ányámról a saját édes anyukámról semmit se tudok. ..
De erről és a többiről nem szeretnék beszélni...... max privibe de még ott se nagyon. Elnézést.
Ugyan! Én se vagyok egy barátságos fajta lány..
Rendbe köszönöm.
Az a baj, hogy valószínűleg sérült vagy attól, ami az életben ért. Senki nem tud neked itt segíteni. Szerintem hiába is próbálna, nem fogadnád el. A múltkor már beszéltem veled privátban, nem lehetett veled semmit kezdeni. Pszichológushoz kéne menned, ő talán tud segíteni, de talán ő sem. Magadon tudsz a legtöbbet segíteni.
Hidd el, sajnállak, de azzal nem mész semmire, az életed pont olyan szar marad. A megoldást nem itt fogod megtalálni, hanem önmagadban. Esetleg ha közel engednéd magadhoz, akit szeretsz, akkor ő tudna még segíteni rajtad, pl. befogadna, hogy ne kelljen otthon laknod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!