Valaki barátkozni, lelkizni?
Figyelt kérdés
15 vagyok.
Szenvedtem nagyon sokat. Most is szenvedek, úgy érzem depressziós vagyok. Zárkozott vagyok. Sokszor annyira sírok hogy összesem a sírástol. Sokszor arra gondolok milyen lenne ha nem élnék.
Lány vagyok de nem ez a lényeg.
2014. nov. 8. 08:10
1/14 anonim válasza:
Szia, én is lány vagyok, de szívesen baratkozok, úgyhogy ha van kedved, írj!
2/14 anonim válasza:
15 évesen már depizel? Ne aggódj, évek múlva lesz az még rosszabb is.
3/14 anonim válasza:
15 vagy.. és mitől szenvedtél??? Rájöttél, hogy nincs Húsvéti Nyuszi.. és még a Mikulás sem az igazi??? Puszika :*
4/14 anonim válasza:
hát...barátom............még csak most fog jönni a java.
5/14 A kérdező kommentje:
#3 tudod engem picinek anyukám el hagyot.
Semmit nem tudokról... stb... te meg a dolgok súlyoságát tanuld meg értelmezni mert láttom értelmezni nem tudsz.
2014. nov. 8. 08:27
6/14 anonim válasza:
Ne baszogassátok már, gondolom oka van, hogy ilyen! Igen, 15 évesen is lehet baja baja az embernek! Mi van, ha pl válnak a szülei?!? Vagy elvesztette valamelyik családtagját?!
7/14 A kérdező kommentje:
#6-os Nagyon szépen köszönöm h igy ismeretlenül is kiállsz melletem.
Nagyon jól esik. Hogy végre valaki nem belém rúg ha nem kiáll melletem.
2014. nov. 8. 08:32
8/14 anonim válasza:
Szívesen meghallgatlak, ha szeretnéd kibeszélni magad.
10/14 anonim válasza:
inkább vigyázzatok vele ön és közveszélyes rá adásul 15 évesen 5 osztályos :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!