Valaki barátkozni, lelkizni?
Figyelt kérdés
15 vagyok.
Szenvedtem nagyon sokat. Most is szenvedek, úgy érzem depressziós vagyok. Zárkozott vagyok. Sokszor annyira sírok hogy összesem a sírástol. Sokszor arra gondolok milyen lenne ha nem élnék.
Lány vagyok de nem ez a lényeg.
2014. nov. 8. 08:10
11/14 A kérdező kommentje:
Uti te valakivel kur*** össze keversz.
Hazudj csak ha jól esik.
2014. nov. 8. 11:57
12/14 anonim válasza:
Azta mennyi értelmes ember van itt... Ezt kaptam privátban: "akkor menj és szopkodd ki a pitsáját!!" (Apropó, az ilyen megnyílvánulás már szembe megy az oldal szabályzatával, szóval vigyázz azamat) A látókról ne is beszéljünk.... 6-os voltam.
13/14 A kérdező kommentje:
Utolso hálás vagyok neked.
Bisztos nagyon rendes ember vagy. Gondolom srác de ha nem akkor elnézést kérek. :) Hm veled bisztosan el lehet beszélgetni normálisan.
Nem úgy mint azal aki egy folytába piszkál.
Köszönöm még egyszer.
2014. nov. 8. 15:17
14/14 anonim válasza:
még írni se tudsz te g-e-n-et-ik-ai h-u-ll-a-dé-k !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!