Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Na most bejövök a munkatársnőm...

Na most bejövök a munkatársnőmnek vagy nem? (Nem rövid részletek lent)

Figyelt kérdés
Nos, kezdeném a végével, ugyanis megmondtam neki, hogy mit akarok és kvázi elutasított, egy szóval nem mondta, hogy nem tetszem vagy nem akar, csak, hogy ő a kicsimezős, szeretgélős, becézgetős játékunkat nem gondolta komolyan, tényleg csak poénkodás volt. Barátok vagyunk, munkatársak. Na már most én ezt egyszerűen nem fogom fel, hogy lehet valakivel ezt játszani aki totál be sem jön, nekem nem menne. Elvileg a totál ellentétem az esete ezt még tudni kell meg hogy idősebb kb 3 évvel de ez egyáltalán nem látszik rajta/rajtunk, 6 évet simán tagadhatna. Évek óta nincs kapcsolata. Viszont egyszerűen látom a szemében a mosolyt mikor rám néz, és picit szégyenlősen is vigyorog rám MINDIG, ha dicsérem vagy szédítem egyszerűen látom rajta, hogy belül olvad. Ilyen válaszokra ki sem térnék, ha mondom szólj ha zavarlak stb és akkor "te sosem zavarsz", egyszer kicsit iszogattunk munkatársainkkal és a pia miatt elengedtem pár puszit, aztán megkérdeztem zavarja e, nem akartam bunkó lenni és azt mondta nem. De elvileg teljesen nullán vagyok nála és egyébként munkán kívül ő nem keres engem. Na most csak nekem nem világos, hogy ez halott ügy? Hinném, de a jelek...

#munkatárs #munkatársnőmnek #teszek neki
2015. márc. 19. 17:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Figyelj barátom, ez a nő dugni akar... ne szalaszd el. Egyébként, játszd egy picit vele azt, hogy Te is elérhetetlen vagy a számára. Játsz vele, húzd az agyát, DE NE BÓKOLJ. ;)
2015. márc. 19. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ő egy Hesztia
2015. márc. 19. 17:38
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy legyen, köszi. Akkor holnaptól nagyon beforgatom. Egyébként az elérhetetlennel már próbálkoztam, hát hetekig nem szóltunk egymáshoz ennyi lett belőle..
2015. márc. 19. 17:57
 4/4 anonim ***** válasza:
1-es vagyok... akkor egyszerűen dugd meg.
2015. márc. 19. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!