Van ilyen fiú? (A kérdésed túl rövid stb. )
Figyelt kérdés
Van aki hasonlít Dylan O'Brien re ( nem vagyok belézugva mert nem ismerem csak maga a kinézete) és esetleg olyan személyiséggel mint a the first time című filmben ( tudom h ez csak egy film egy mese de egyszerűen elragadó bár találnék egy ilyen srácot ) én budapesti vagyok (àlmodozni szabad :,))2015. márc. 1. 19:25
2/10 anonim válasza:
Oh, I look exactly like me.
Yours sincerely,
Dylan O'Brien
4/10 anonim válasza:
Vigyázat!!!
Felszínes csitri veszély!
5/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felszínes sose zugok bele am ismeretlen pasikba és neki is csak a kinézetébe, gondolom h nincs itt ilyen fiu , de olyan mintha leírtam volna az ideált csak tömören, és most hiába írnám h kedves vicces romantikus mert ez mindenki igaznak hiszi magára
2015. márc. 1. 19:33
7/10 A kérdező kommentje:
És a második nagyon vicces, mert egyértelmű h Dylan magyar szar oldalakat látogat szabadidejében
2015. márc. 1. 19:35
8/10 anonim válasza:
Kedves kérdező. Hány éves vagy?:)
9/10 anonim válasza:
Helló. Én Dylan személyi asszisztense. Így ez a kötelességem, hogy a google mindent róla, hogy ez hogyan láttam ezt a fórumot. Azt szeretném tájékoztatni Önöket, hogy ő volt a második replier.
Üdvözlettel,
Asheley Smith
személyi asszisztens
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!