Lányok! Ti azt nem tartjátok illetlen dolognak, ha egy fiú csak úgy azt mondja nektek, hogy szép lábatok van, mikor rövid miniszoknyában vagytok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez alapjában véve egy bóknak számít, de nekem nem volna bőr a képemen egy lánynak se ilyet mondani, akármennyire is tetszik. A végén még azt hinné, hogy akarok tőle valamit vagy zaklatásnak venné. Cikinek érezném.
Egy lányt még úgy egészében se mertem dicsérni soha, hogy szép vagy jól néz ki, nemhogy egy testrészét. :O
32/f
2015. márc. 7. 10:00
1/7 anonim válasza:
Én lelkiismeret furdalás nélkül lövöldözöm a hasonló bókokat nap, mint nap és szeretik. Bár ez a férfitől is függ, szerintem... :D
2/7 anonim válasza:
Szerintem egyaltalan nem illetlen dolog, sot!
3/7 anonim válasza:
Ha csak ennyit mond, hogy: szépek a lábaid akkor azt bóknak veszem. Ha azt, hogy: jók a lábaid, dugnálak...na azt primitívségnek.
4/7 anonim válasza:
Én nem venném sértésnek. De biztos ez is lány függő.
5/7 anonim válasza:
Meglepődnék mivel nem járok szoknyába.De miért is mondani ilyet valaki egy nőnek,ha nem akar tőle semmit?!Csak úgy mondani,hogy szép a lába annak semmi értelme.
6/7 anonim válasza:
mivel ez verbális zaklatásnak minősül.... hát ez van. sok paraszt nem fogja ezt fel.
7/7 anonim válasza:
Ha normálisan mondod és nem úgy, mint egy perverz állat, akkor szerintem tök jó. Bár ez lánytól függ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!