Ha kiírok egy kérdést, hogy ismerkedne valaki meleg pasival? Erre jönnek egy vagy kétszavas válaszok privátban, ilyenek: "Hol laksz? " "Korod? " Szerintetek érdemes ezeknek válaszolni? Én rövid bemutatkozást várnék és legalább köszönést.
Tehát egy 4 szavas eldöntendő kérdésre azt várod, hogy önéletrajzot küldjenek?
Tudod, amilyen az adjisten, olyan a fogadjisten.
Ha leírod az életkorod, nemed, melyik megyében laksz és a szexualitásod is, ha az általánostól eltérő (meleg), valamit az érdeklődésedről is, azon már jól el lehet indulni.
Az ilyen néhány szavas válaszolgatással meg nem lehet mit kezdeni. Neked kell eldönteni, hogy az ilyenbe belekötni vagy egyáltalán válaszolni megéri-e. A végén még téged néznek szarba meg csak visszapofáznak.
Egyébként nem értem hogy mi van az ilyen emberekkel. A Facebook b@5zta volna el így a kommunikációs képességeiket vagy a tendencia az ami teljesen ilyen 5z@r?
Ez nem csak a meleget ismerkedésénél ilyen rossz, de pontosan tudom, hogy a leírtak alapján jól lehet ismerkedni, beszélni itt is privátban, mert nekem volt már ilyen beszélgetésem.
21/F Hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!