Lányok! Nektek mennyire fontos, hogy egy fiúnak milyen a haja?
Nem ez a legfontosabb..sőt...:)
De hidd el hogy sokat dob a külsőn egy jól megválasztott haj ami jól áll.
De ez a frizura nagyon irritál. De lehet, hogy valakinek jól áll....
Színben nem izgat annyira, bár az is igaz, hogy az eddigi kapcsolataimban mindig barna hajú volt a párom, és általában barna hajú fiúk tetszenek, de biztosan csak azért, mert kevés a szőke. Szóval a szín mindegy.
Az "állaga" is tulajdonképpen. Lehet hosszú is, lehet pár centis is, és akár egészen rövid is, bár az sosem tetszett annyira. A legutóbbi kapcsolatomban például rávettem a páromat, hogy növessze egy kicsit a haját (nem kell itt méterekre gondolni, csak pár centire), mert egy dúsabb, kicsit hosszabb hajba beletúrni sokkal jobb, mint egy pár milisbe. :D És jólállt neki, és azt mondta, hogy igazam van, és szakítottunk, de még most is úgy növeszti.
Mert egyébként, mintha a fiúk meg lennének áldva a hajvágással... Mondjuk Bergernek jól jött a hajvágás a Hairben, mert hippilétére sokkal jobban állt neki a rövid haj.
Na mindegy, kicsit zavarosan írkálok, a lényeg, hogy annyira nekem nem fontos, csak vigyázni kell, hogy az arc karakteréhez mi áll jól.
8-as! Én bizony nem túrok bele senkinek a zsíros hajába!!!
Egyébként láttam olyan fiút, akinek nagyon jól állt a kopasz haj. Szóval ne keseredjen el senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!