Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ciki, ha elmondtam egy fiúnak,...

Ciki, ha elmondtam egy fiúnak, hogy szeretnék vele találkozni/megismerkedni?

Figyelt kérdés
Azt mondta, hogy ő is szeretne, de azóta még nem keresett. Ez pár napja volt. Hazudott? :D
2015. márc. 18. 10:19
 1/5 anonim ***** válasza:
írjál neki, ha így is leoffolja a találkozót akkor igen, de amúgy nem hiszem. keresd fel és megtudod:D
2015. márc. 18. 10:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Én ezek után már nem fogom keresni, épp elég nehéz volt ezt a szemébe mondani. :D
2015. márc. 18. 10:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazi Nő Vagy!!!!

Bedobod az ötletet, de a megvalósítást már a másiktól várod.

Értem Én, hogy ez a férfi dolga, meg mennyivel egyszerűbb valamire igent vagy nemet mondani, de ha felvállaltad, hogy kezdeményezel akkor vigyed végig még ha elutasítás is lesz belőle!!! Kevés Nő alkalmas Férfi szerepre, ehhez határozottság és kezdeményezőképesség kell!!!

37F

2015. márc. 18. 10:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyetértek #3-assal. Vagy tedd vagy ne tedd, de ne próbáld :)

Ezt te kezdted most várod a sült galambot majd hercegnői fensőbbséggel előadod, te ugyan nem fogod keresni.

Ám legyen. De ha nem Nőként viselkedsz hanem csajként, akkor ne sértődj meg ha pasik jutnak neked férfiak helyett...

Nyers, de ez az igazság. (férfiakra vágytok de azt ki kell érdemelni. A csajok azt hiszik, hogy ha hosszú a sor elöttük, akkor minden oké. Csak nem tudják, hogy akire ők vágynak nem áll sorba, azért te állsz sorba. )

2015. márc. 18. 10:57
 5/5 anonim válasza:
Eszméletlen ciki, mostmár azért visszavehetnél. Hogy gondoltad ezt?
2015. márc. 18. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!