Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hol lehet találkozni, vagy...

Hol lehet találkozni, vagy megismerkedni "normális" emberekkel?

Figyelt kérdés
Olyanokkal akik nem azon nyavalyognak állandóan, hogy milyen az ország/ az ő helyzetük, hanem egyről a kettőre jutnak és nem kifogásokat gyártanak, vagy a jóságukra fogják azt, hogy semmire nem viszik, semmit nem csinálnak. Vagy már mindenki ilyen?

2012. márc. 3. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Pl.itt.

Figyelj arra, ki mit ír, és aki szimpatikus neked, annak írj egy privit. Sosem lehet tudni...

2012. márc. 3. 17:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Szinte bárhol igazából.

Ha nyitott szemmel jársz akkor növeled is az esélyeidet, hogy ilyen emberekkel találkozz.

2012. márc. 3. 18:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Itt vagyok én. Semmire sem vittem eddig, de nem kesergek rajta (csak néha :D). Próbálok változtatni. Nem szeretem mikor egy embertől végig kell hallgatni, hogy így hitel, meg úgy hitel, és nem tudja fizetni. A másiknak is van problémája, jól esik valakivel megbeszélni, de ettől még semmi semm változik. Tenni kell érte.

Barátok híján próbálok ismerkedni. És sokszor nem a kesergős beszédtéma a probléma, hanem a távolság...

2012. márc. 3. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!