Tetszik nagyon egy lány a buszon de vagy egy kis probléma. Mit tudok csinálni? Lent
Egy férfi szeme mindent elárul. :)
Még neki is, ha nem olyan tapasztalt.
Nálam is volt ilyen buszos dolog.
Mindig 1 helyre ültem le, és neki is volt egy kedvenc ülése. Kb 1 méter volt közöttünk. Szóval,soha nem volt kérdés,hogy hova fogunk ülni. :)
-Nézd sokszor, álld a tekintetét. Én is sokszor elkaptam a fejem,zavarban voltam.
- Mosoly, de szolid. Kedves arckifejezés. :)
- Ülj/állj a közelébe, de ne túl közel.
Legyen ez jelzésértékű. :) Viszont a magánszféra az szent. Így nem fogsz nagyon nyomulósnak tűnni.
Nálam, még a busz után is futott egyszer. :)) :D
- Ha egy helyen szálltok fel,vagy le,akkor engedd előre.
Nálam olyan is volt,hogy nem akartam leszállni előtte, és ott szobrozott fél percen keresztül. :)
- Próbáld meg megfigyelni,hogy mikor megy. Pusztán azért,hogy többet találkozhass vele a buszon.
- Esetleg,ha nem jut hely, és te ülsz,akkor add át.
Ezekből rá kell jönnie,hogy tetszik neked. :) Nem minden lány vevő arra,ha leszólítják rögtön. A leírtakkal jelezni tudod (minden szó nélkül),hogy nem közömbös számodra. Szerintem,ha már így kialakult valami,és partner a dologban, akkor próbálkozz, éppen azért,mert ő még csak 14.
Remélem,tudtam segíteni. :)
ha idegesítené, nem zavarba jövősen kapná el a tekintetét, hanem mérgesen visszabámulna :D (legalábbis én ezt szoktam)
látom nagyon fontos neked, hogy kihangsúlyozd, hogy nem vagy nyomi, és a külsőd is jó :D aranyos
na de a lényeg, hogy egy dolog van, amit tudsz csinálni, szépen megszólítod a buszon. oké, ha betosz a többi ember közelsége miatt, megkeresheted facebookon is, és ott kezdeményezhetsz, de én az elsőt javasolnám.
ha nem tetszel neki, ez van, semmi gáz.
Köszönöm az értelmes Jó válaszokat!:)
19:01 Sajnos nem 1 helyen szálunk fel illetve le.Igazából nincsen kedvenc helyem és szerintem neki sincsen. Én is meg ahogy szoktam látni ő is ott ül le ahol van hely.:D
19:03 Hát igazából nem tudom..De miután elkapja tekintetét utána már nem sűrűn néz vissza illetve inkább máshova szokott nézni de nem mindig.A másik meg hogy Tudom hogy az lenne a legegyszerűbb megoldás hogy oda megyek és megmondom a frankot de ott valahogy mégsem olyan egyszerű..:D izgulok, nem tudom hogy bejövök-e neki meg nincsen semmi biztató jel,sok emebr...stb
19:05 Az utolsó mondat nem rossz.. csak még nem tudom hogy pontosan őt találtam e meg mivel mindig sapka van rajta és a képek sem frissek. Gáz lenne bejelölni és írni neki minden félét miközben nem is ő..:D De ezt fogom szerintem csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!