Volt már veletek olyan, hogy megismerkedtetek itt valakivel, és különböző nem rajtatok múló problémák/gondok miatt nem jöttetek össze?
Figyelt kérdés
Megbántátok? Kerestétek még egymást vagy csak a felejtés volt?2015. jan. 18. 16:43
2/9 anonim válasza:
Igen, volt.
Nem tudom igazán megmondani, megbántam-e. Akkor jó volt. Most meg rossz, hogy nem úgy van. Hébe-hóba tartjuk a kapcsolatot.
F
3/9 anonim válasza:
Sok ilyen volt, de nincs ezen mit megbánni. Jött/jön más...
5/9 CptTomato válasza:
Volt, de nem bántottak meg...
Kerestük egymást de csak pár üzenet váltás volt.
6/9 anonim válasza:
még tavaly nyáron. azt vettem észre, itt nagy a csajok szája, de amikor lépni kell, beszarnak.
7/9 anonim válasza:
Volt, és meg is bántam, nem bírtam kiverni a fejemből, több mint egy évig a gondolataim, csak körülötte forogtak, és a fontos dolgokra nem tudtam összpontosítani.
9/9 anonim válasza:
Sajnos volt. Részben megbántam: jobb lett volna meg sem próbálni, mert csak egy fájó emlék maradt. Tudom, hogy lehetett volna másképp is. Ez van...
Nem keressük egymást, de nem is tudom felejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!