Miért nem jön össze velem egy lány sem, ennyire reménytelen a helyzet?
Mert ronda vagy.Mint én.Bár nekem még egy randi vagy kaland sem jött össze 21 év alatt.Annyira nem nehéz levonni a helyes következtetést.A párkapcsolatok alapja a testi vonzalom.Legtöbb esetben.Ha néznél ki valahogy,összefutottál volna olyan lánnyal,aki csak a külsőd miatt járt volna veled.
Felesleges találgatni,rájöttem.
EZ most olyan,hogy miért kapok matekból mindig 1est?Mert keveset tanulok?Mert túl jól nézek ki?Mert k**csög a tanár?Nem,mert hülye vagyok.
Miért nem jön össze velem egy lány sem?Mert keveset próbálkozok?Mert túl jó vagyok matekból?Mert k**csög minden nő?Nem,mert ocsmány vagyok.
Pontozz le!!!
Mivan ha azért nem jön veled össze senki mert a személyiséged nem tetszik nekik. Az meg hogy prostikhoz jársz...az elsőnek igaza van. A külsőddel valószínüleg nincs olyan nagy baj mert azt írtad randiztál már.
Akkor csak a személyiség az ami miatt nem folytatódott egy kapcsolatod sem.
Lehet igaz, hogy a személyiségemmel van baj, mivel kerülöm az embereket, nem akarok a terhükre lenni. Sokszor utasítottak vissza, vagy néztek le. Haverjaim sincsenek, nem csak barátnőm nincs.
Amúgy visszatérve a matek azért lesz egyes mert nem gyakorolsz, azt gyakorolni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!