Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ennyire "könnyű" lenne ismerke...

Ennyire "könnyű" lenne ismerkedni még átlagos pasinak is?

Figyelt kérdés

sokszor volt bennem, hogy átlagos kinézetem ellenére kinéztem tényleg egy 1000%-os nőt, de nyilván nem próbáltam meg, mert úgyis van nálam jobb, úgyis túl jó nekem stb.

Valaki viszont azt mondta, csak húzzam ki magam, lépjek oda, legyen önbizalom. Ez ennyit számitana? Azt hittem, a külső elsőre eldönt mindent...

2015. márc. 16. 23:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha valakit rá lehet venni arra, hogy megvegyen olyat, amire az égvilágon semmi szüksége, akkor a szebbik nemet is arra, hogy veled legyen.
2015. márc. 16. 23:30
 12/15 anonim ***** válasza:
10: "pénzem az nincs sok így egy jó nagy szelet nekem is kimarad a csajokból." akkor ezt miért említetted?:D mindegy nem hadakozni akarok. ;) Viszont a hozzáállásod jövődhöz becsülendő, ne feledd senkise tántorítson el semmitől, még te magad se!(Valami közhelyes filmbe volt.)
2015. márc. 16. 23:33
 13/15 anonim válasza:
A nők agya máshogy működik mint a férfiaké! A férfiak az Elnök Szivarját nézik, ez a nőknél a Szürke 50 Árnyalatának felel meg. A jó kinézet náluk nem minden, ezt csak a fitnesz ipar akarja elhitetni. Fontos a jó fellépés, jó duma, és az, hogy elhitesd vele, te vagy az alfa hím. Még a legjobbak is visszautasításra kerülnek sokszor.
2015. márc. 16. 23:37
 14/15 anonim ***** válasza:

Ha magabiztos agy és tényleg lazán mész oda, akkor jóval több az esélyed mint 50%. Ha pedig mégsem az 50% még mindig nem olyan rossz mintha oda sem mentél volna.

Szóval igen, önbizalom, magabiztosság.

Legrosszabb esetben pedig a nagy számok törvénye a kiindulási alap.

2015. márc. 16. 23:41
 15/15 anonim ***** válasza:

Az önbizalom jó dolog, ha van is mire.

De ha nem tetszel a nőnek nem számít semmit.

2015. márc. 17. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!