Ennyire "könnyű" lenne ismerkedni még átlagos pasinak is?
sokszor volt bennem, hogy átlagos kinézetem ellenére kinéztem tényleg egy 1000%-os nőt, de nyilván nem próbáltam meg, mert úgyis van nálam jobb, úgyis túl jó nekem stb.
Valaki viszont azt mondta, csak húzzam ki magam, lépjek oda, legyen önbizalom. Ez ennyit számitana? Azt hittem, a külső elsőre eldönt mindent...
sajnos nincs így, én jóképű vagyok és sokszor még így is nagyon nehéz ismerkedni.
pénzem az nincs sok így egy jó nagy szelet nekem is kimarad a csajokból.
"húzzam ki magam, lépjek oda, legyen önbizalom" IGEN + legyél ápolt és tiszta.
Nem tudni kinek mi jön be. Ízlések és pofonok. De ha nem mész oda ismerkedni, udvarolni, akkor eleve halott a dolog.
A puding próbája az evés!
Ha ennyire könnyű, akkor hány lányt fűztél be azóta?
#8: nem, nem mondtam hogy nekem olyan nő kéne :D persze kavarni jó lenne (mint minden szép nő) de amúgy nem a pénzesek vonzanak, stílusra se az én világom.
a meggazdagodás meg folyamatban van de azért a legtöbb korombeli gazdag arc aki pénzével (iphone, bmw) csajozik se magának kereste meg ezt hozzáteszem...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!