Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz, ha egy csajnak nincs...

Gáz, ha egy csajnak nincs diplomája?

Figyelt kérdés

9 nyelven tanultam, rengeteg témához hozzá tudok szólni a történelemtől az elméleti fizikáig. Diplomám viszont nincs sajnos, mert rossz egyetemet választottam, és nem volt lehetőségem váltani, így befejeztem, csak egy érettségim van. Most egy kávézóban dolgozom pincérnőként.

Nem tettem le arról, egyetemre menjek, csak külön lakom, és nehéz mindent egyeztetni.

Mindenkitől megkapom, buta vagyok, hogy nincs diplomám, hogy nem tanultam tovább.

Tényleg ilyen ciki?

21N

2015. márc. 13. 19:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen, gáz, nem mellesleg büntetendő. Minimum életfogytig tartó, felfüggesztett, fegyházban letöltendő halálbüntetés jár érte a BTK szerint.

Magyarán nem az. A diploma önmagában csak egy papír, nem feltétlenül jelent egyet az intelligenciával, a megélhetéssel meg aztán végképp nem.

(Amúgy szabad megkérdeznem, hogy milyen nyelveket tanultál? :D Egy időben nagyon szerettem magamtól nyelveket tanulni, csak aztán közbeszólt az egyetem -ó, az irónia!-, ahol egyébként nyelvszakos vagyok.)

2015. márc. 13. 20:22
 12/12 A kérdező kommentje:
A magyar mellett szlovákot, angolt, németet, csehet, oroszt, finnt, spanyolt és izlandit tanultam. Tervben van még a holland és a norvég.
2015. márc. 13. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!