Mit irjak vissza a csajnak arra, hogy "mondj valamit"?
Figyelt kérdés
Most erre mit irjak neki? :D nemrégóta ismerem a csajt beszélgetunk fb-n és mindig ezzel jon h mondjak valamit.2015. febr. 7. 10:47
1/7 anonim válasza:
Semmit. MSN-es korszakban is borzalmasan gáz volt ez a "mondj témát!". Majd ha van mit mondanom valakinek, rá fogok írni a gondolatommal.
2/7 anonim válasza:
Mesélj neki az iskoláról, akkor békén fog hagyni xD
4/7 PearlDiver válasza:
Szerintem vagy azért írja, mert rohadtul nincs ötlete hogy miről beszéljen veled, vagy mert azt akarja hogy foglalkozz vele.
Szerintem kérdezz tőle az általánosnál érdekesebb kérdéseket, pl ilyeneket: [link]
5/7 anonim válasza:
Az sosem jó, ha már erőltetni kell a beszélgetést. Nekem ez magától jön, és akivel nincs közös téma, az felejtős. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!