Diplomás lányok, összejönnétek olyan pasival, akinek nincs diplomája?
páromnak nincs, nem probléma
és már nem is lesz, nem az a korosztály
24L
Sajnos van az a típusú diplomás (nő és férfi egyaránt), aki azt hiszi, az egyetemre járás és a diploma bármiféle kapcsolatban áll az értelemmel.
Én még nem diplomáztam le, de egyáltalán nem tartom ezt fontosnak. Az egyetemen nem sok dolgot tanul meg az ember az életről általánosságban, de azt igen, hogy az egyetemisták, diplomások igen nagy része a való élethez baromi buta. Nekem a diploma hiánya egyáltalán nem jelent gondot párválasztásnál, ami viszont nagyon fontos tényező, hogy az illetőnek legyen valamilyen szakmája/végzettsége (vagy mivel még elég fiatal vagyok, a folyamat már tartson), és akarjon dolgozni. Ha ez nincs meg, akkor egyértelműen bukta.
Hát azért összefügg a kettő. Van egy ismerősöm, építőipari szakmunkásként kezdte. Majd vállalkozni kezdett, és sikeres lett. De nagyon, ma már a felső tízezer tagja.
Időközben három diplomát is csinált. Na nem szórakozásból: egész egyszerűen ahogy nőtt a cége, muszáj volt neki. Nem a diplomától lett sikeres, de az a tudás elengedhetetlen volt hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!