Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Diplomás lányok, összejönnétek...

Diplomás lányok, összejönnétek olyan pasival, akinek nincs diplomája?

Figyelt kérdés
Gondot szokott jelenteni az,ha az egyik félnek van diplomája és a másiknak nincs?

2015. márc. 4. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Összejönnék
2015. márc. 4. 19:03
 2/9 anonim ***** válasza:

páromnak nincs, nem probléma

és már nem is lesz, nem az a korosztály

24L

2015. márc. 4. 19:06
 3/9 anonim ***** válasza:

Sajnos van az a típusú diplomás (nő és férfi egyaránt), aki azt hiszi, az egyetemre járás és a diploma bármiféle kapcsolatban áll az értelemmel.

Én még nem diplomáztam le, de egyáltalán nem tartom ezt fontosnak. Az egyetemen nem sok dolgot tanul meg az ember az életről általánosságban, de azt igen, hogy az egyetemisták, diplomások igen nagy része a való élethez baromi buta. Nekem a diploma hiánya egyáltalán nem jelent gondot párválasztásnál, ami viszont nagyon fontos tényező, hogy az illetőnek legyen valamilyen szakmája/végzettsége (vagy mivel még elég fiatal vagyok, a folyamat már tartson), és akarjon dolgozni. Ha ez nincs meg, akkor egyértelműen bukta.

2015. márc. 4. 19:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Igen, de csak akkor, ha intelligens és tájékozott. Emellett mostanában egyre inkább szempont az is, hogy ne legyen anyagias, mert elég sok szakmunkással kerültem kapcsolatba mostanában és elképesztő, állandóan csak a pénzről beszélnek! Ez nagyon zavaró.
2015. márc. 4. 19:10
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Van elég diplomám mindkettőnknek XD
2015. márc. 4. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Legyen diplomája egy férfinek, aki velem akar összejönni. Nekem is van. Én sikeres nő vagyok, ő is legyen sikeres férfi. Legyen pénze. Igen, legyen! Ne azon kelljen aggódnom amikor GYES-en vagyok, hogy másnap mit adjak a csöppségnek, meg miből vegyünk pelenkát.
2015. márc. 4. 19:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Szóval a sikert a diplomához kötöd?
2015. márc. 4. 20:32
 8/9 anonim ***** válasza:

Hát azért összefügg a kettő. Van egy ismerősöm, építőipari szakmunkásként kezdte. Majd vállalkozni kezdett, és sikeres lett. De nagyon, ma már a felső tízezer tagja.

Időközben három diplomát is csinált. Na nem szórakozásból: egész egyszerűen ahogy nőtt a cége, muszáj volt neki. Nem a diplomától lett sikeres, de az a tudás elengedhetetlen volt hozzá.

2015. márc. 4. 21:22
 9/9 anonim ***** válasza:
hát aki azt mondja hogy a diploma bármihez is fontos az valami párhuzamos univerzumban élhet. az egész egyetem nem szolt méásrol csak 3 év tömény piálásról meg bulizásról, de hogy ott értelmes dolog nem volt az ide haccász
2015. márc. 5. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!