Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Gáz, ha egy csajnak nincs...

Gáz, ha egy csajnak nincs diplomája?

Figyelt kérdés

9 nyelven tanultam, rengeteg témához hozzá tudok szólni a történelemtől az elméleti fizikáig. Diplomám viszont nincs sajnos, mert rossz egyetemet választottam, és nem volt lehetőségem váltani, így befejeztem, csak egy érettségim van. Most egy kávézóban dolgozom pincérnőként.

Nem tettem le arról, egyetemre menjek, csak külön lakom, és nehéz mindent egyeztetni.

Mindenkitől megkapom, buta vagyok, hogy nincs diplomám, hogy nem tanultam tovább.

Tényleg ilyen ciki?

21N

2015. márc. 13. 19:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ciki A te helyzetedet inkább balszerencsésnek mondanám, de semmiképpen sem cikinek.
2015. márc. 13. 19:36
 2/12 Las Vegas ***** válasza:
ha 9 nyelvet tanultál... tegyél nyelvvizsgákat belőle... Nem a pasik miatt, hanem magad miatt. Ugyanezt mondom a diplomára is.. nem érdekel minket, hogy van e vagy nincs... Te fogsz tudni vele jobban érvényesülni ... Bár felőlem lehetsz 8 általánossal is ügyvezető vagy árufeltöltő..A lényeg, hogy ott tudj, ahol kell..Ott viszont tapasztalatot követelek megXD
2015. márc. 13. 19:38
 3/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Amúgy megnézném, hogy mi lenne ebből a világból, ha mindenki diplomás lenne. Valószínűleg egy hónapon belül éhenhalna mindenki XD
2015. márc. 13. 19:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem "gáz". Nagyon szép dolog, hogy annyi nyelven beszélsz, és széles látókörű vagy.

Én szívesen megismernélek személyesen, csak hát messze van Németország.

2015. márc. 13. 19:41
 5/12 Költőnő? ***** válasza:
aki egy papírra veri magát, az egy szánlmas, szerencsétlen kalap kaki. az élethez finesz kell, nem papír.
2015. márc. 13. 19:41
 6/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz. Művelt vagy, ahogy írod, írásképből is átjön. Nem a diploma ad intelligenciát, széles látókört.
2015. márc. 13. 19:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Dehogy ciki. Nem tudom milyen körökben mozogsz de nem ez a lényeg. Lehet, hogy sokan kiakadnak ezen, de nem hiszem ,hogy a férfiak ezen fennakadnának. Ez legyen a legnagyobb probléma.

Ha van egy normális munkád akkro nincs gond.

Szerintem egy értelmes ember nem diploma alapján választ párt.

2015. márc. 13. 19:42
 8/12 anonim ***** válasza:
amúgy hogyha célod a diploma, akkor minél elöbb vágj bele, mert a ponthatárok emelkednek, bár ha már jártál egyetemre akkor a kreditek is számítanak,tegyél
2015. márc. 13. 19:44
 9/12 anonim ***** válasza:

Attól még nem vagy buta, mert volt egy rossz döntésed, és ezt dobta a gép.(sors)

Csak az a buta, aki legközelebb is bele esik ugyanabba a hibába.De hát nem muszáj mindenkinek okosnak és szépnek is lenni.

F

2015. márc. 13. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, bocs nem küldte el a végét

nyelvvizsgát, és ha a szak amit választottál van okj-s képzésen is azt se árt elvégezni, mert plusz pont, és könnyebben el tusz helyezkedni, esetleg több pénzt keresel mint pincér ként, ami majd jól jön az egyetemen

2015. márc. 13. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!