Gáz, ha egy csajnak nincs diplomája?
9 nyelven tanultam, rengeteg témához hozzá tudok szólni a történelemtől az elméleti fizikáig. Diplomám viszont nincs sajnos, mert rossz egyetemet választottam, és nem volt lehetőségem váltani, így befejeztem, csak egy érettségim van. Most egy kávézóban dolgozom pincérnőként.
Nem tettem le arról, egyetemre menjek, csak külön lakom, és nehéz mindent egyeztetni.
Mindenkitől megkapom, buta vagyok, hogy nincs diplomám, hogy nem tanultam tovább.
Tényleg ilyen ciki?
21N
Egyáltalán nem "gáz". Nagyon szép dolog, hogy annyi nyelven beszélsz, és széles látókörű vagy.
Én szívesen megismernélek személyesen, csak hát messze van Németország.
Dehogy ciki. Nem tudom milyen körökben mozogsz de nem ez a lényeg. Lehet, hogy sokan kiakadnak ezen, de nem hiszem ,hogy a férfiak ezen fennakadnának. Ez legyen a legnagyobb probléma.
Ha van egy normális munkád akkro nincs gond.
Szerintem egy értelmes ember nem diploma alapján választ párt.
Attól még nem vagy buta, mert volt egy rossz döntésed, és ezt dobta a gép.(sors)
Csak az a buta, aki legközelebb is bele esik ugyanabba a hibába.De hát nem muszáj mindenkinek okosnak és szépnek is lenni.
F
8-as vagyok, bocs nem küldte el a végét
nyelvvizsgát, és ha a szak amit választottál van okj-s képzésen is azt se árt elvégezni, mert plusz pont, és könnyebben el tusz helyezkedni, esetleg több pénzt keresel mint pincér ként, ami majd jól jön az egyetemen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!