Nagyon gáz helyzetbe kerültem, mit tehetek?
Figyelt kérdés
fogalmam sincs mit tegyek,a tanárok azt hiszik meleg vagyok,pedig egy komoly lelkíbeteg vagyok,nem nézek sose senki szemébe,és ezt egy tanár félreértette,és elmondta a többi kollégájának,hogy "biztos meleg vagyok" pedig sose nézek senkire,és az emberek között is rosszúl vagyok..nem elég hogy lelkisérült vagyok,most már melegnek hisznek,mit tehetek??2015. márc. 13. 10:03
1/7 A kérdező kommentje:
Pedig még a húgom is mondta hogy beszéljek a tanárommal,de már hogyan?
2015. márc. 13. 10:06
2/7 anonim válasza:
Semmit, mindneki azt hisz, amit akar. Ha nagyon ellenkezel, még inkább azt fogják hinni. Szerezz egy barátnőt, akkor látják majd, hogy nem vagy meleg.
3/7 A kérdező kommentje:
remek,akkor örök életemben ezen fognak beszélni?nem is vagyok meleg
2015. márc. 13. 10:09
4/7 anonim válasza:
Hát nem tudom, az ilyen ember miért tanár, de nem lett volna szabad diplomát kapnia.
6/7 A kérdező kommentje:
nem kamu,igaz ,miért találnák ki ilyent? nem is lenne értelme
2015. márc. 16. 11:50
7/7 anonim válasza:
Szard le az egészet!!Köcsög banda akkor a tanárikar!
Milyen lelkibeteg vagy?mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!