Elég rossz helyzetbe kerültem. Mit tennél a helyemben?
Figyelt kérdés
Az van, hogy kiderült, hogy tetszem egy lánynak, aki elég szép és nekem is tetszik ő. Csak az a baj, hogy a lány roma származású. Viszont ma is nem egyszer összeakadt a tekintetünk, és a haverom is mondta, hogy megint engem nézett. Nagyon nem szeretnék roma barátnőt, viszont egyfolytában a fejemben jár. Mit tegyek?
(Az is elég rossz, hogy a lány fehér bőrű, ezért se vettem rajta észre, haverom mondta csak nemrég. Viszont a családtagjain eléggé látszik.)
Miért ne? Ha normális, műveltebb, dolgozó családból származik, miért ne ismernéd meg? Nem minden roma rabló gyilkos.
2013. jún. 3. 23:04
3/17 anonim válasza:
Hát, csak meg lehessen tőle szabadulni, ha nem úgy alakul majd később :D
2013. jún. 3. 23:06
4/17 anonim válasza:
Egyrészt az, amit csefy írt, másrészt én például úgy vagyok vele, hogy ha megtudom egy pasiról, hogy volt cigány barátnője, számomra nem vonzó többé. Tudom, én nagyon elfajzott vagyok, de például nem tudnék úgy szeretkezni valakivel, hogy tudom, hogy előtte cigány csajjal is volt dolga. Ezt csak azért írom le, hogy nehogy később kifogj te is egy hozzám hasonló csajt, aki majd emiatt fújol rád.
2013. jún. 3. 23:07
5/17 anonim válasza:
A családja milyen? Tipikus roma család vagy a ritka kivételbe tartozik?
2013. jún. 3. 23:07
6/17 anonim válasza:
Alapból nem szeretem a romákat, de csak azokat nem, akik cigányul is viselkednek! Ha normális, akkor hol a gond? Én adnék neki egy esélyt. :) Különben meg lehet, hogy a családja is tök rendes, nem egyformák ők sem, nem kell általánosítani!
2013. jún. 3. 23:08
7/17 anonim válasza:
nyugi ismerek olyat, hogy szőke, a srác,
az egész családon nem látszik,
engem nem zavarna N
2013. jún. 3. 23:12
8/17 A kérdező kommentje:
ezüst_nyíl
Erre még nem is gondoltam, de igazad lehet. Ha belegondolok, nekem se kellene egy olyan lány, akinek roma fiúja volt.
Hát igen, én is az ilyenektől félek, hogy szakítás után mit csinálnának velem, vagy akármikor máskor. A válaszaitok egyhangúsága alapján szerintem jobb is lesz elfelejtenem a lányt. Mert én mindig is ellenük voltam és elleneztem is az ilyen kapcsolatokat, azért is rossz most.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. jún. 3. 23:14
9/17 anonim válasza:
Szerintem ezt a sors akarta így :D Mivel annyira nem szereted őket, ezért úgy alakult, hogy belezúgtál egybe :P :D Hiába is, nincsenek véletlenek..:)
2013. jún. 3. 23:15
10/17 anonim válasza:
az emberbe szeretsz bele és nem a bőrszínbe vagy a származásba,nem tehet róla hogy roma származású,szerintem ostobaság ez miatt lemondani róla
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!