Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
áh ez nagyon gáz. Segítség nagyon rossz helyzetbe vagyok. Mit tegyek?
Év eleje óta bele vagyok zúgva, az osztálytársamba. ( 14év. ) Van valami köztük már mint úgy értem hogy minden nap átölel..beszélgetünk..ölelget.puszil stb... mondtam havrjának h nem lenne rossz ha össze jönnénk és mondta haverom h ő majd segít h össze jöjjünk. Ma beszélt is vele... ( hogy miért nem jön velem össze?! ). A srác azt mondta : hogy nagyon bejövök neki, de suliból nem szeretne össze jönni senkivel,és majd inkább ha elballagtunk akkor jön össze velem... mit tegyek?? nagyon belezúgtam a srácba. Szeretnék vele össze jönni..mit mondjak/ mit tegyek, hogy megváltozzon a véleménye, és össze jöjjünk?
( 14/ L )
elsöre azt mondtam magamban hogy semmit nem tudsz ez egy éretlen hozzáállás ami még az egyetemen is elkíséri az emebrt kérdezd meg tőle hogy mért oan probléma h egy sulibanvagytok:)
vagy csak probáld meg féltékennyé tenni csinálj ugy mintha nem érdekelne aztán hirtelen megfog változni a véleménye ugynevezett alfahim reflex:D "heló enyimé" xD
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!