Furcsa helyzetbe kerültem. Mi legyen? Kétségbe vagyok veszve hogy elveszitem.
Figyelt kérdés
Van egy aranyos srác a munkahelyemen. Kicsit jobban összemelegedtünk mint kellett volna. Csak hülyeségnek vettük de több lett. Neki van egy 4 éves kapcsolata amiben csak sajnállattal van, csak sajnálja a bnöjét. Teljesen össze van zavarodva hogy mit csináljon. Mert fél kilépni a kapcsolatából. De én teljesen komolyan gondolom vele. Neki kis idő kell. Egyik nap rám irt és mondta fejezzük be mert nem tudja mit akar. Akkor másnap a munkahelyen beszélgettünk és mást mondott h lehet mégis köztünk vala csak össze van zavarodva. Nem tudom már hogyan hassak rá. Tanácsokat várok.2014. febr. 21. 19:06
1/2 anonim válasza:
Bocs, de ha ő annyira töketlen, hogy inkább szánalomból meg "megszokásból" jár valakivel, mint hogy érzelemből tegye, azzal, akivel boldog is lehetne, akkor neked nincs mit tenni. Neki kéne egy kicsit érettebb férfiként viselkednie.
2/2 anonim válasza:
Mi az, hogy szánalomból van a barátnőjével? Belegondoltál egyáltalán, hogy ha valahogy összejönnétek és véletlenül nem működne,neked sem merné elmondani, hogy nem akar veled lenni? Ha akar téged, akkor lépnie kell, mert szerintem ez így veled és a barátnőjével szemben is szemétség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!