Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg nem érdekel senkit...

Tényleg nem érdekel senkit olyan pasi aki félénk?

Figyelt kérdés

Volt sok lány akivel ismerkedtem, és mind ugyan azt mondta. Túl csendes vagyok, túl félénk vagyok stb.

De egyszerűen nem tudok más lenni. Nekem az esik rosszul hogy miért nem lehet így elfogadni ? Vagy ezt nem lehet ?

2015. márc. 12. 13:44
 1/7 Las Vegas ***** válasza:
56%
Növessz tököt vagy vegyél egy macskát...
2015. márc. 12. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
42%
Nem, mert egy ferfi eseteben taszito tulajdonsag a magabiztossag es a hatarozottsag hianya. Ha nem vagy eleg ferfias kiallasu es nincs meg a kello onbizalmad akkor maximum lelki szemetesnek leszel alkalmas, vagy meg annak sem
2015. márc. 12. 13:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Azzal nincs semmi probléma, hogy csendes vagy.

Viszont azt hogy érted, hogy félénk vagy? Úgy, hogy kevés az önbizalmad és nem mersz mások előtt megszólalni, vagy hogy érted?

2015. márc. 12. 13:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok! 0 siker!

Járj qurvázni, abban van élmény! Kevesebb anyagi ráfordítás mintha egy csajt álandóan meghívnál valahova. Számold ki a nullától mennyi pénzt versz el arra amíg eljutsz az ágyig. Egy prostinál 1 telefon az egyeztetés, 1 telefon, mikor odaérsz. Utiköltség, hogy odautazz, és maga a szex. 20E-ből megúszod. Célorientált, nincs melléduma, nincs kanos hazamentel mert ma sem volt semmi..... Amire fizetsz azt kapod. 100% biztos, hogy lesz szex. És nincs fölöslegesen kidobott pénz, mert megint nem mertél úgy kezdeményezni ahogy kell, ha meg mégis akkor nincs önbizalomrombolás és nyafogás, hogy ne fogd meg a cicimet, vagy nem akarom a számba venni a farkadat. Amiben előre megegyezel vele az lesz. És a neten kiválaszthatod azt amelyik a legjobban bejön. Vörös, fekete, szöke, bögyös, telt, csoffadt, magas, alacsony, stb.

1 óra gyönyör ... és nem fogja a csajokat zavarni, hogy félénk vagy!

2015. márc. 12. 13:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Sajnos ez egy férfiben legalább annyira nem vonzó tulajdonság, mintha egy nő meg erőszakos és nagypofájú. A csendesség egy dolog, de ha nincs egy nyugodt, magabiztos kisugárzásod, az borzasztó sokat ront.

20/L

2015. márc. 12. 13:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Van önbizalmam, azzal pont nincs probléma. Csak én nem tudok témákat felhozni, meg nagyon fapofa vagyok néha, ismerkedésnél nem igazán szeretek magamról mesélni, de más viszont érdekel, csak mikor rám kerül a sok hogy "na akkor most mesélj te" akkor nem tudok semmit se mondani.
2015. márc. 12. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha magabiztos vagy csak csendesebb, az nem probléma

Van aki még örül is neki, hogy többet beszélhet :D

2015. márc. 12. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!