Lányok miért van az hogy akkor érdekel titeket egy pasi amíg nem foglalkozik veletek, konkrétan les*ar titeket? amint foglalkozik veletek már nem is jó, addig meg tkéletes volt.
Figyelt kérdés
2014. aug. 31. 14:09
1/12 anonim válasza:
Mert az ember nyújtózkodik, és a fáról szedi az almát, mint azt ami már leesett.
3/12 A kérdező kommentje:
nem azt tapasztaltam hogy tévedés lenne..
2014. aug. 31. 14:10
4/12 anonim válasza:
Talan mert kellenek a kihivasok,ha egybol mindenkit megkapnek,hamar megunnam...
5/12 anonim válasza:
Sajnos erre nem tudok válaszolni, mert én nem így működök :)
6/12 anonim válasza:
mert a lányok nagytöbbsége ilyen én is :D
7/12 anonim válasza:
Nálam ez nem így működik, mert pár nap után már ugyanúgy én is le.... az illetőt, mert férfit keresek, nem "gyereket".
8/12 A kérdező kommentje:
hát érdekes, akkor én csak azokkal találkozok akik ilyenek xD
2014. aug. 31. 14:22
9/12 anonim válasza:
Nálam sem, ha azt látom, nem érdeklem a másikat akkor az én érdeklődésem is alább hagy. Nem mondom, hogy azonnal, mert annyit azért várok, hogy kiderítsem, tényleg nem érdeklem-e vagy csak úgy tűnik. De jobban szeretem, ha viszonozza valaki az érdeklődésemet.
10/12 anonim válasza:
Velem inkább úgy van, hogy ha látom hogy leszar, akkor én sem keresem.
Én inkább sajnos az olyanokkal foglalkozom, akik számomra "elérhetetlenek" (a kihívás miatt). Aki meg engem akarna, azt meg leszarom, persze csak később gondolkodom, de akkorra már az a vonat is elmegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!