Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha valaki azért nem csajozik...

Ha valaki azért nem csajozik mert (szerinte) úgy néz ki, ahogy - akkor vajon igaza van vagy csak gyáva?

Figyelt kérdés

Van egy osztálytársam, nonstop a gép előtt ül sose megy sehova csajozás meg ilyenek szóba se jönnek.

Kérdem tőle, hogy akar így barátnőt ha ki se mozdul? A netes társkeresést hagyjuk annál nagyobb kamu a világon nincs.

A válasza: csajozni? Én? Hát nézz rám. És legyint.

Milyen csajnak kellenék? Max ugyanolyan hányadék csajnak mint én vagyok fiúban.

És ennyi.

Szerintetek egy ilyen hozzáállás realista vagy gyáva?

A fiúról tudni kell hogy tényleg nem egy modell külsejű valaki.

És a modora is kb olyan mint a bolhás kutyáé. Morog, mindenki k**va anyját és hasonlók.

2015. márc. 11. 18:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Realista a jelen állapotában, viszont LUSTA és beletörődő azt tekintve, hogy a testén például igenis tudna változtatni. Az arca lehet, hogy ronda, akkor az az is marad, de egy szépen kidolgozott férfi test is igen vonzó tud lenni, tehát igenis tudna tenni azért, hogy ne így legyen. Nem tesz, mert lusta. Ennyi.
2015. márc. 11. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Gyáva, minden lánynak más jon be.

A modora meg azért ilyen, mert otthon ül egész nap, ahelyett hogy kimenne, mozogna, valóban szórakozna (, ez az alakjának sem ártana).

2015. márc. 11. 18:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Itt viszont meg kell védenem, mert kiválóan lehet szórakozni a négy fal között a gép előtt.

Van hogy én se megyek ki egész hétvégén hanem 0-24h nyomok vmi fps-t.

És kiválóan megvagyok. Mint egy cserép virág.

"valóban szórakozna"

2015. márc. 11. 18:30
 4/6 anonim ***** válasza:
Igaza van. Ha ronda vagy, nem kellesz egy lánynak sem, tapasztalat.
2015. márc. 11. 18:35
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ja.

Én pl. nem vagyok ronda és szintén nem kellek egy lánynak se.

Hogy miért? Fogalmam sincs. Majd ha rájövök közlöm.

Annyira azért nem megyek a Dunának bánatomban mert a fiúk is bejönnek és ha nincs barátnőm még mindig van barátom. "Olyan" barátom.

2015. márc. 11. 18:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ronda, akkor valóban ne piszkáld. Én is az vagyok, és próbálkoztam nagyon sok lánynál, de nem érte meg, hiszen az én külsőmmel csak folyamatos visszautasítások érik az embert. Továbbá el lehet neki mondani, hogy 14-19 év között Magyarországon kb. 17ezerel több férfi él, szóval ennyinek nem fog jutni nő!
2015. márc. 11. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!