Mi az a kaja, amit úgy gondolsz hogy a leendő párodnak feltétlenül meg kell tudnia főzni? Különben esélye sincs nálad.
Hmm... Nehéz kérdés :D Nincs olyan, hogy feltétlenül muszáj.
De mondjuk egy jó kis bográcsos halászlevet/marhapörköltet/bármi ilyen jellegűt tudjon csinálni, ezek elvileg férfias dolgok :D Vagy kolbászt sütni rostélyon. A konyhába inkább ne jöjjön be, de a szabadban amit tud, azt csinálja nyugodtan :)
Ami a kaját illeti, ilyen jellegű megkötéseim nincsenek, max akkor nincs esélye nálam ha nem eszik húst és túlzottan kényes a zsíros dolgokra. Jó férfiember igenis szeresse már a disznótorost :P :D
22/l
palacsintaaaa :D annyira jó, amikor reggel meglepik vele az embert :D
de igazából ez csak egy plusz, nem ettől függ, hogy összejövök-e vele
Konfitált szarvasbélszín gyömbértükrön, marinált licsivel, köretnek meggychutney-val töltött házi burgonyafánk.
Főzni úgy lehet megtanulni, hogy próbálkozik az ember. Ha nem próbálkozik, addig tudnám ezt tolerálni, amíg nem fordul abba az irányba a kapcsolatunk, hogy összeköltözünk és együtt önállóak leszünk mondjuk egy albérletben. Ha ezután sem lenne hajlandó még csak megpróbálni sem, egy idő után ez rengeteg konfliktushoz vezetne, ami akár súlyosan meg is mérgezné a kapcsolatot.
Nem baj az, ha mondjuk íztelenre sikerül elsőre, ott a só, bors, delikát, ketchup, stb. Azért egy paprikás krumpli nem művészet, vagy rántott hús, vagy csirkemell Uncle Bens' édes-savanyú mártással meg rizzsel. Ezek hamar megvannak meg egyszerűek. De mondom, ha meg sem próbálja, az elég nagy mínusz.
Férfiként nem vagyok egy konyhatündér, de nem vagyok tájidegen sem abban a környezetben.
Ja, és ha mindenképpen kell választani valamilyen ételt, akkor a levesek lennének. Mindegy mi, csak leves. Azért, mert ezeket a zacskós/tasakos leveseket nem igazán szeretem. Megeszem, de nem vagyok oda értük. De nem lenne kizáró tényező, ha nem tudna levest főzni, jó levest főzni. Próbálkozzon, nekem ez fontosabb. Ha szarul sikerül neki, hát na, majd a legközelebbi jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!