Mi az a kaja, amit úgy gondolsz hogy a leendő párodnak feltétlenül meg kell tudnia főzni? Különben esélye sincs nálad.
Figyelt kérdés
2015. márc. 11. 15:30
1/17 anonim válasza:
Inkább a lánynak kéne megcsinálni nem? Rántott hús + főtt krumpli :D De szerintem ez alap :P
2/17 anonim válasza:
nem szeretem a főtt ételt, úgyhogy az se baj, ha nem tud főzni
24L
4/17 anonim válasza:
nincs ilyen. ha semmit sem tud megfőzni, az sem zavarna, ha szeretem :)
én nagyon ügyetlen vagyok a konyhában, persze azért próbálkozok, hálisten a barátomat ez nem érdekli, és értékel bármilyen kaját, amit csinálok neki, még ha kicsit el is rontom..
L/20
5/17 anonim válasza:
2. hát akkor mit eszel, édes szívem?
7/17 anonim válasza:
"Házi kaják" mint csirke, lasagne, lencseleves, tarhonya, rakott krumpli...
9/17 anonim válasza:
Én szeretek főzni és tudok is, de egymás ellen dolgozik bennem a két gondolat, mi szerint:
1., nem számít, ha nem tud főzni, biztos jó valami másban;
2., aki azért alapvető ételeket nem tud elkészíteni, azért az elég durva, ennyire ne legyen már életképtelen.
De ha pl. egy adag rizst nem tud megfőzni, vagy nem tud elkészíteni egy egyszerűbb levest, akkor ahhoz már tényleg súlyosan retardáltnak kell lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!