Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti elvárjátok a leendő párotok...

Ti elvárjátok a leendő párotoktól?

Figyelt kérdés

Hogy nem hétköznapi témákban is otthon legyen, és lehessen vele beszélgetni. Pl történelem, földrajz, fizika, nyelvészet, irodalom, filozófia, pszichológia, vallástan, asztronómia ...

Ha egyik sem a szakterülete (pl nem töri tanár, nem fizikus)

Igen? Nem?

Miért?

Kort és nemet is?

2014. dec. 5. 15:58
 1/8 anonim ***** válasza:
nem várom el, mert én sem vagyok otthon ezen téma mindegyikében. De nem árt, ha valamennyi műveltséggel rendelkezik az illető. Kort, nemet nem!
2014. dec. 5. 16:00
 2/8 A kérdező kommentje:
Elnézést, javítom: "Kort és nemet is!"
2014. dec. 5. 16:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Velem lehet szinte mindenről beszélgetni, sok dologhoz értek szóval ilyen gond a részemről nincs.

A lány részéről már más kérdés...Lehessen vele sok mindenről beszélni, ne legyen az a kínos csend.

Kor és nem.

2014. dec. 5. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Először is. Az "otthon legyen" elég relatív fogalom. Nem várom el, hogy ezeknek a tudományoknak minden részletét ismerje. Viszont azt igen, hogy legyen általánosságban tájékozott , és intelligens. És természetesen azt is, hogy lehessen vele beszélgetni akár az általad felsorol témákról is ha úgy adódik.

34/F

2014. dec. 5. 16:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem várom el, de aki nem jártas bennük legalább úgy alapszinten, az nehezen lesz a leendő párom. :D
2014. dec. 5. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:
valamennyire tudjon mindenhez hozzászólni. én sem vagyok zseni, nem tudok mindenről mindent, de lehet velem beszélgetni szinte bármiről. olyannal nem lennék együtt, aki nagyon alapdolgokat sem tud (pl. világháborúk kezdete, India fővárosa)
2014. dec. 5. 16:17
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Művelt és intelligens legyen.

Nem kell tökéletesen tudjon mindent ezekről a témákról, de ami általános műveltség, azt elvárom.

Miért? Azért mert nekem egy nő nem csak a teste miatt kell, nem bánnám, ha néha beszélgetni is tudnék vele.

2014. dec. 5. 16:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem!

22/N

2014. dec. 5. 16:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!