Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ti hogyan szoktátok megismerni...

Ti hogyan szoktátok megismerni az embereket, leendő párotokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Én általában a belsőjére vagyok kíváncsi, ezért mindig kérdéseket teszek fel, amire olyan választ várok amit egyrészt várok, illetve amit nem, de ez alapján...nem is tudom, szóval ez olyan rosta szerűen szokott működni...

De sokak szerint túl sokat várok el, és eléggé nehezményezik, ezt az "elvemet", főleg itt, gyakorin.

De azért bőszen próbálkozom vele, most is, hiszen sosem lehet tudni, hogy mit is hoz az élet, nem igaz?:)

Szóval ha valakinek lenne kedve ismerkedni, akkor szívesen beszélgetnék vele, és ez lenne a beugró kérdés: Ha egyetlen egy jó dolgot tehetnétek valaki mással de ez lehetne bármi, akkor mi lenne az és kivel?

20/L :)

2014. szept. 17. 12:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Ez fura, de lehet itt megismerni rendes és értékes embereket is. Nekem ez sikerült már párszor, de volt nagy csalódás is és olyan is, hogy valakiről kiderült az elmebaj. Összességében véve ritka, hogy én kezdeményezzek ismerkedést de volt rá példa. De sose szoktam ilyen "Valaki beszélgetni?" kérdésekre írni. Szerintem ilyenekre nem is lehet. Itt megismerkedni csak úgy lehet, hogy látod valakinek a válaszát/válaszait és akkor ráírsz és kialakul a beszélgetés a másik eset pedig, hogy egy kiírt kérdés kapcsán bonyolódtok beszélgetésbe.

Nem igazán tudok mit válaszolni a másik kérdésedre, mert nem tudom kivel tehetnék és mit, gondolom a mit az valami olyasmi lenne amitől tartósa boldog lesz vagy jobb lesz az élete.

De alacsony EQ-val nehéz ilyenre válaszolni.

2014. szept. 17. 12:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy túl sokat vársz. Ha már összejössz valakivel, az legyen Számodra tökéletes, nem?

A kérdésre nem válaszolok, mert idős vagy hozzám. :)

19F

2014. szept. 17. 12:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Szoval spontan valaszokat varsz, mikozben te rendszerszeruen rostalod es kategorizalod az embereket? Kicsit ellentmondasos megkozelites. Erre a kerdesre pedig mi a helyes beugro? "Veled, itt es most a konyhapulton!" ?
2014. szept. 17. 12:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Beszélgetés útján. Aki érdekel, azzal igyekszem több időt eltölteni és minél többet beszélgetni, megismerni a véleményét különböző témákról.
2014. szept. 17. 12:29
 5/9 A kérdező kommentje:

Nem:) Bár lehet....én magam sem tudom és a nők 99% -a sem tudja:D kíváncsi vagyok ki, hogyan válaszol erre, vagy tegyük fel ha valaki rámír privátban (máskor, más témában is) elvárok egy köszönést a levél elején.

A választ pedig ennél a kérdésnél sok féle lehet pl ha családon belül választ valaki valamit az is, ha idegen emberrel tesz jót az is mást jelent a számomra, és az hogy mit tenne az valahol olyan dolog ami számára fontos vagy legalábbis annak gondol,de szerinte lényeges.

Természetesen a pikánsabb válaszokat sem utasítom vissza de esetemben ezzel tényleg meg kell lepni és stílusosan kell csinálni, a konyhapultos verzió nem ilyen:P:D

2014. szept. 17. 12:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Ok, konyhapultot felre teve, erre a kerdesre nyilvan ezer fajta valasz adhato, ami tobbnyire egyeni motivaciokbol fakad. Nekem pl. nyilvan az jutott eszembe, hogy valami fejlodo orszagbeli kozossegen segiteni, nem veletlenul tanultam azt, amit, es nem veletlenul van mar start-upom afrikai target markettel. De szerintem a lenyeget ilyen kis tesztekkel nem lehet feltarni, mert minden "tesztalanyt" hajt a megfelelesi kenyszer, ami nem a termeszetes allapot, nem a valodi kvalitasokrol arulkodik, ha produkalnia kell magat. (bocsi, munkahelyen nincs ekezet)
2014. szept. 17. 12:47
 7/9 A kérdező kommentje:

Semmi gond:)

Persze, de egyébként pont most írtam le valakinek privátban, hogy ez egy kivételes alkalom, hogy így nyíltan feltettem ezt a kérdést:) Általában spontán beszélgetés alatt teszem fel ezeket a másik fél tudta nélkül, hogy na most ez egy fontos kérdés, vagy hogy a válasza befolyásolhatja a róla alkotott képemet....inkább érdekesnek szokták gondolni ezeket, (hiszen ezer meg egy ilyen kérdésem lehet és van is:D), de nem ez adja egy ember személyiségét, és itt mindenki olyan választ adhat amilyet a másik hallani akar, de szeretem a korrekt embereket ilyen téren és bízom abban, hogy mindenki őszintén válaszol amikor ismerkedik, nem csak velem, bárkivel egy anonim oldalon (hiszen nem ismer senki senkit, miért kellene hazudnunk önmagunkról?)

Igen, egyébként pont ez a lényeg, az első gondolat, és az a jó, mert ez eléggé meghatározó dolog:) Aztán az ember lassan úgyis továbbgondolja (remélhetőleg) és fejleszti...de ebből megint ezer meg ezer lehetőség nyílik...igazából a nyitottság az amit talán keresek:) talán:D

2014. szept. 17. 12:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Osszessegeben nem egy rossz modszer arra, hogy megnezd mennyire eles eszu, vagy mennyire tud kilepni a megszokott kontextusbol valaki. Viszont ha azt gondolod hogy az anonimitas fatylaba burkolozva online mindenki igazat mond, es akkora fasza csavo mint ahogy neked allitja, akkor nagyon naiv vagy :) Es persze mindenki tudja, hogy te is csak egy negyvenes szoros hapsi vagy, ne tord magad :P
2014. szept. 17. 13:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem:)

Sajnos nekem nagy problémám a naivitásom, és még mindig reménykedem az emberek jóindulatában és abban, hogy kilépnek saját egojuk árnyéka alól és igyekeznek jók lenni.

De legalább eljutottam addig, hogy ezt felismerem magamban és óva intem magamat sok dologtól:)

Ám jelen esetben ha valaki párkapcsolatot szeretne nálam az egyik legfontosabb dolog az őszinteség. Szóval még reménykedem:)

Igen, és egyébként még az is célom ezzel, hogy hogyan áll hozzá ehhez a dologhoz, hiszen bár most nagyon szigorúra sikerült a kiírás egyébként nem vagyok az...mindig kapható vagyok egy kis játékra, sőt igénylem is azt, hogy mindig legyen valami új ami közben jól lehet érezni magunkat és legyen benne egy kis verseny, egy kis megfelelni akarás, egy kis törekvés a jobb/és jobbá válás felé, és erre sok dolog adhat lehetőséget...kezdve egy baráti társasjátékozástól akár egy kettesben eltöltött éjszakáig:)

De szerintem látszik a kérdésből és a válaszaimból talán egyfajta precízség is, amit szeretek megtartani, hiszen rend a lelke mindennek még akkor is ha nagyon szétszórt is tudok lenni, abban is van egyfajta rendszerem:)

De nem notóriusan, hanem inkább ösztönből...de néha azért minden megdől és akkor jön az egy perces néma csend és újratervezés:D

2014. szept. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!