Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan lány aki szeretn...

Van itt olyan lány aki szeretne egy társat? Akit szeretné átérezni a szerelmet és a szeretetet? Aki vágyik egy lelki és testi kapcsolatra? Ha szeretnél megismerni és találkozni akkor kattints bátran! 18F

Figyelt kérdés

Borsod Abaúj Zemplén megyében lakok. Pesten van egy lakása a szüleimnek ahol többször aludtam már.(nem lakik benne senki) Az utazással nincs semmi gondom, 400+ km sem zavar. Utazgatásokban úgyis rutinom van.(főleg Pest fele) És nincs olyan amit ne tennék meg azért akit szeretek! :) Jöjjön bármilyen kihívás vagy akadály! ;)

- [Külsőre]: 178 centi 69 kiló vagyok. :) Sötétbarna a szemem és a hajam. :) Magabiztos vagyok és sok pozitív visszajelzést kaptam. Adok magamra és igényes vagyok. Fontos az hogy mindig friss és jó formában legyek. Facebookon vannak képek kint rólam, de még azon felül is küldhetek hogyha szeretnéd :) Akár telefonszámot is cserélhetünk és hallhatjuk egymás hangját. :)

- [Belsőre]: Igényes,felelősségteljes,közvetlen,szerény,empatikus,megértő 18 éves fiú vagyok. Sokat mosolygok és imádnám hogyha szerethetnék egy lányt! :)) Szeretteimért és a barátaimért,családomért bátran mindent megteszek akár erőmön felül. :) Fanatikus vagyok és hűséges.

- [Zenei ízlésem]: Komolyzenét, és soundtrackokat(Filmzenét) hallgatok szinte kizárólag. Ugyan a mainstream(divat) szerint öltözködök mérsékelten, de belsőre más vagyok. Szeretem Wagner-t és a two steps from the hell-t(TSFH).

- [Filmek és Könyvek]:

- Filmek: Woody Allen filmek,Őfelsége pincére voltam,Az ördög ügyvédje,Star Wars,A gyűrűk ura,Matrix,stb.. :)

- Könyvek: Most éppen Eckhard Tolle-tol az "Új föld,ráébredni életed céljára" című könyvet olvasom :) De szeretem George Orwell-t és Aldous Huxley-t is. Sok gondolatot merítettem Huxley "Szép új Világ" című könyvéből.

- [Szerelem,szex,párkapcsolatok]: Hamar szerelembe esek. Nagyon szenvedélyes ember vagyok. A szexet szerelemből és szenvedélyesen, heves érzelmekkel tudom elképzelni. Látni akarom a partnerem arcán hogy élvezi és hogy jól csinálom, szeretek örömet okozni vele. Szeretem a szexet mint mindenki más is. És őszintén, kicsit ki vagyok éhezve. Egyetlen barátnőm volt életemben,egy hónapig tartott a kapcsolat. 6 hónapja vége. 17 évesen vesztettem el vele. Hűséges vagyok, és sose hazudnék a páromnak. Hirtelen felindulásból nem cselekszek soha, így a megcsalás is kizárva a részemről.

- [Elvárásaim]: Külsőre nincsenek magas elvárásaim. :) Hogyha egy lány pl duci az sem zavar! Sőt.. :P Hmmm :P Jó is az. :)) :D Ha sovány vagy az se baj :D Kicsi a melled? Ne parázz már ilyeneken! :D Szóval a nőkkel úgy vagyok mint gombóc Artúr a csokoládékkal.. :D Nem vagyok túl válogatós. :P A krémes az finom, mindegy hogy milyen alakú, és már szívesen megkóstolnám az ízét. :P :)) És egyébként is engem a szellemi és lelki dolgokkal lehet inkább megfogni :) Mondhatni, külsőre nincsenek elvárásaim. De az őszinteség,kitartás,tolerancia,megértés, pozitív hozzáállás,optimizmus,hűség és kedves és tiszta személyiség az alap dolog. :) A közvetlenséggel és a nyílt szeretettel lehet levenni a lábamról. :) Az intelligenciát és a kifinomult érzelemvilágot díjazom! :)

- [Humor]:

A helyzetkomikumoknál vagy önirónia formájában tapasztalhatod :) És Uh háth, igen :D Néha elég hülye tudok lenni.. :DDD

- [Munka és Karrier]:

Levelezőn vagyok gimnazista és tanulás mellett dolgozok a vállalkozásunkban. :) Sütödénk van. :) Főiskolára/Egyetemre szeretnék majd menni, és pszichológiából szeretnék diplomázni. Természetesen folytatni szeretném a vállalkozásunkat, és magánpraxist szeretnék vállalni majd mint pszichológus. Rugalmasan szeretném beosztani a munkaidőmet és sok időt szeretnék együtt tölteni a családommal. A leendő feleségemmel és a gyerekeimmel. Nem vagyok túlságosan egy materialista anyagias ember, de szeretném biztosítani a családomnak az anyagi biztonságot és kényelmet. Szeretném elvinni a családomat majd nyaralni. Az idősödő családtagjaimnak pedig minőségi orvosi és egészségügyi kezelést biztosítani. Érdekel a politika/politológia. (A jelenlegi pénzügyi helyzetemet egészségesnek/normálisnak tartom)

- [A családom]:

Egyke vagyok, nincs testvérem. Jelenleg a szüleimmel élek egy nagy kertes házban. 3 kutyánk, 3 macskánk és egy papagájunk van. :) Szeretem a szüleimet,ők egyben a barátaim is akikkel mindent megbeszélek. Mindent megadnak nekem és mindenben támogatnak. :) Apám családja Kanadában él,gondolkoztam a kettős állampolgárságon.

- [Szabadidő&Érdeklődési kör]:

Egy zempléni kis falucskában lakok. :) Mindössze 200-an laknak a faluban. Nagyon szép a táj és szeretem az állatokat és a természetet. :) Mutathatok majd képeket amiket én fotóztam! :) Sokat szoktam sétálni és biciklizni. Szabadidőmben olvasni szoktam vagy írni és filozofálgatni. Érdekel a pszichológia és a politológia. Szeretem a tartalmas programokat. :) Hogyha van rá lehetőség akkor elmegyek rendezvényekre, vagy stb. :) Keresem a lehetőségeket. :) Szeretem a művészetet,az alkotást,a jó filmeket,könyveket,szeretek főzni,beszélgetni,szeretem a természettudományokat, a csillagászatot, az elgondolkodtató sci-fi-ket,érdekel a teológia. Hiszek a lélekvándorlásban. Foglalkoztat az állat és környezetvédelem.

- [Amit még tudni kell rólam]:

Nem járok diszkózni és soha nem is voltam. Nem cigizek és kerülöm a tudatmódosító szereket. Alkoholt ünnepekkor/alkalmakkor vagy ritkán mérsékelt mennyiségben fogyasztok. De voltam már részeg, nem tagadom. :) Igyekszek diplomatikus lenni és elkerülni a konfliktusokat kulturált módon. Nem vagyok beképzelt, mert még nagyon sokat kell tanulnom. Sok mindenben kell még bizonyítanom. Sose leszek beképzelt, mert sose fogok mindent tudni.

- [Vallásom]: Római katolikus vagyok. Ez annyit jelent számomra hogy törekszek arra hogy segítsek másokat és hogy szeretettel,közvetlenül, és barátian viselkedek az emberekkel. Van hitem, és ez segít abban hogy kulturált és felelősségteljes ember legyek. Pár hónapja voltam utoljára templomban. Istent én a szívemben őrzöm, de tudom hogy jó lenne néha eljárni. A szépet, a pozitív dolgokat és az izgalmat,kalandokat keresem a világban. Erkölcsösnek gondolom magamat és az értékrendemet. Nem vagyok rasszista. Minden rasszt,vallást és kultúrát elfogadok. Az ateistákkal sincsen bajom. Remélem ők is elfogadnak engem és tartják magukat a kulturált és diplomatikus viselkedésformához. Érdekel egyébként a buddhizmus is, mert pozitív dolgokra tanít. :)

- [Stílusom]: A stílusom átlagosnak mondható. Egyszínű szűkített pólók, zara dzseki, levis farmer, addidas + nike cipő. Nincs túlbonyolítva.

- [Önkritika]: És végezetül a sok mézesmázos pozitív duma után jöjjön egy kis önkritika:

- Sokat stresszelek

- Egyszerre talán sok és tömény lehetek, mert közvetlen vagyok és néha túlságosan őszinte. (Ergo ijesztő lehetek)

- Nehezen emészthető ember vagyok. A közvetlenségem miatt néha nem értem meg hogy másoknak miért van időre szüksége ahhoz hogy feldolgozzanak bizonyos dolgokat.

- Hajlamos vagyok türelmetlennek lenni.

- Talán az érzelmek hevében naiv lehetek néha, és idealizálok helyzeteket. (De általában sikerül gyorsan felülírni racionálisan a dolgokat.)

- Elvont és szokatlan személyiség vagyok. (Sokat filozofálgatok ami unalmas vagy éppen érdekes lehet, ez szubjektív)

- Nem tartom magamat elég tapasztaltnak és gyakorlatiasnak, talán esetlennek tűnhetek. (Ez koromnál fogva is lehet igaz.)

- Hajlamos vagyok kontrolláló és utasító lenni. (Ez talán csak több idő elteltével mutatkozna meg.)

- Talán egy kicsit kényszeres és maximalista vagyok.

- Megalomán és fanatikus vagyok. (Egy picit őrült talán.)

- Sokkal több opciót és alternatívát generálok néha mint amennyire szükség lenne, ez abban nyilvánul meg hogy néha inkább gondolkodok, gyakorlati cselekvés helyett.

- Introvertált <-> Extrovertált határon vagyok, ezért van bennem egy dualitás. Tehát kiforratlannak gondolom a jelenlegi személyiségemet. (Koromnál fogva is lehet ez igaz)

- Talán lehetnek néha merev és száraz dolgaim(Nem viselkedek néha úgy mint egy 18 éves).

- Talán rossz az énképem. (Ez abban nyilvánul meg hogy mostanában túl sok erőt fordítok felszínes,külsőségi dolgokra. Abban bízva hogyha a külsőmet maximalizálom, akkor jobban elfogadnak a lányok/nők)

- Agyonbonyolítom a dolgokat és sokat tervezek és gondolkozok.

- Talán egy kicsit szeretethiányos vagyok.

--------------------[Formalitás]-----------------------

- [Tisztázás]:

Jogos, az itt felsorolt dolgokat bárki állíthatja magáról, ez az internet. De logikusan nem látom értelmét színezni a dolgokat vagy hazudni, hogyha már úgyis találkozni akarok :)

Tehát a hazugság egy ostoba és logikátlan lépés lenne tőlem, és gátolná a hosszú távú céljaimat. Vagy megnehezítené azt hogy tükörbe nézzek.

- [Az oldal kritériumai]:

A szabályzatot és a felhasználási feltételeket olvasva, az oldal "nem tiltja a párkeresést". Nem véletlenül nem használok párkereső oldalakat. Szabad akaratomból, és nem véletlenül választottam az internetes párkeresést és a gyakorikérdéseket.hu-t. Tartsátok tiszteletben a döntésemet és szeretettel megkérlek titeket arra hogyha esetleg egyéb problémátok akad, vagy észrevételetek és tanácsotok akadna, akkor privátban tisztázzuk inkább. Mert releváns hogy csak ismerkedni vágyó lányok válaszát várom a kérdés alatt. :)

Örömmel várom a privátokat és a válaszokat!

Köszönöm szépen hogy elolvastátok a kisregényemet! :)

Köszönettel a gyakorikérdések.hu-nak ezért a lehetőségért.

Üdvözlettel és Köszönettel:

Marci

2014. szept. 11. 16:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
van olyan lány aki ezt végigolvasta?
2014. szept. 11. 16:33
 2/19 A kérdező kommentje:
Aki"
2014. szept. 11. 16:33
 3/19 anonim ***** válasza:
Ez mér önéletrajz, ki is adhatod :) Hasonlítasz hozzám, de ne írj, fiú vagyok.
2014. szept. 11. 16:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen :D :) Kicsit olyan lett mint egy önéletrajz.. :)
2014. szept. 11. 16:38
 5/19 anonim ***** válasza:
szerintem nagyon szánalmas ennyire elkeseredetten próbálkozni
2014. szept. 11. 16:41
 6/19 A kérdező kommentje:
#1 Hát, én bízok benne. :) És előre is köszönöm annak aki végigolvasta ezt a hosszú szöveget. Megtiszteltek vele. :)
2014. szept. 11. 16:41
 7/19 anonim ***** válasza:

Én végigolvastam.:D

Igaz, kicsit hosszú, de legalább nem a tipikus "Akar valaki ismerkedni? Kor/nem"-kérdés.

2014. szept. 11. 16:43
 8/19 anonim ***** válasza:

Szia Marci. :)

Én szívesen megismernélek, igaz, hogy sok mindent elárultál már magadról, de nagyon szimpafikusnak tűnsz.

Amiket leírtál magadról, sok mindenben hasonlóan gondolkodom.

Én is Borsod megyében lakom.

Éy lány is vagyok. De csak 16 éves.

2014. szept. 11. 16:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Hát...olvashattam egy darabig x)

Úgy látszik, jól ismered önmagad:)

Ne add fel, biztos fogsz találni valakit^___^

2014. szept. 11. 16:44
 10/19 A kérdező kommentje:
#5 Igaz, nagyon szeretnék egy társat, de nem érzem magamat elkeseredettnek. :) Egyébként is sokat írok, és már hozzászoktam. Úgyhogy nem volt nagy fáradtság ezt leírni,még élveztem is. :)
2014. szept. 11. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!