Tényleg vérbeli lúzer lennék?
nagyon rossz vagyok matekból, egyszerűen nem értek hozzá. az emberek nem törődnek velem, a suliban még csak hozzám sem szólnak, ha én odamegyek, pár mondat után figyelmen kívül hagynak. a fiúk bunkók velem, talán azért, mert lapos vagyok (mell-segg egyaránt), és ráadásul még szemüveges is. jelentéktelen a külsőm. nincs egy haverom se. még csak nem is beszélgettem pasival. bárminek állok neki, melléfogok, kézügyességem sincs, állandóan beégek. egy tojást sem tudok sütni. úgy látom, minden lány a környezetemben részben sikeres és szép, de engem valahogy az égiek kitaszítottak a kegyeikből... tudom, hogy nem ez a világ legnagyobb problémája, de nem fogom összehasonlítani magam az afrikaiakkal, számomra ez valós gond, mert egész nap lehangolt vagyok, egy nullának érzem magam.
16/l
Matekot lehet fejleszteni, a tojás sütés se megy mindenkinek elsőre. Az alakodon sporttal sokat tudsz javítani.
Arra hogy nem beszélgetsz fiúval nem tudok mit mondani. A szemüveg pedig nem hátrány.
Mivel öntsek még beléd lelket?:)
Mintha csak én lennék... DE! Legalább mostmár tudom, hogy nem vagyok egyedül! :D
22/F
1: na ugye! :D
2: ez kedves, csak az a gond, hogy akaraterőm sincs, meg az itthoniak elveszik mindentől a kedvem. tényleg lúzer vagyok, ne is fáradj :D
16 éves lány vagy mi az hogy nem engednek el?
Nagyszüleiddel ne foglalkozz ha ennyire zavarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!