Miért nincs fiúm? 16/L
Igazából az zavar ,hogy körülöttem mindenkinek van (barátaim közül) és szerintük már ideje lenne ,de nincs senki a "láthatáron" ,aki meg szóba is jöhetne ő meg egyszerűen észre se vesz ,szóval ráhagytam.
Végül is rossz ,ha eddig nem volt és nincs kilátásba a szerelem ? (az igazi ,nem az a "szia jól nézel ki járjunk")
Válaszokat előre is köszönöm.
na, társadalmunk kanos him tagjainak bevetési egysége máris akcióba lendült! :D
egyébként én azt mondom: sem barátnői, sem semmilyen külső nyomásra nem kéne emiatt rosszul érezned magad! :) és ha tizenhat évesen még nem találkoztál olyannal, akivel kölcsönösen jól éreznétek magatokat egy kapcsolatban? na bumm:) ne aggódj emiatt, még rengeteg időd van ismerkedni. ha az ember rágörcsöl az ilyesmire, csak azt éri el vele, hogy a kedélyállapota egyre szarabb lesz, tapasztalatom szerint pedig a fiúknak szimpatikusabbak az életvidám leányzók ! :D
sokan mondják, hogy nem kell eröltetni, az ilyesmi jön magától. persze ez részben szerintem igaz is. persze nem árt, ha az ember él társadalmi életet, eljár ide-oda, nem zárkózik be, de a dolog sokszor a legváratlanabb helyzetekben is ránk találhat, akár egy kávézóban, vagy a buszon ülve :D
szerintem csak egy szabályt kövess: tedd azt, ami jól esik, légy erős és életvidám leányzó! sokszor tapasztaljuk, a pozitiv gondolkodásmód bevonzza a pozitiv dolgokat :D szerintem ez igaz. (szörszálhasogatóknak: kivétel erősiti a szabályt!)
Szerintem ne engedd,hogy mások véleménye befolyásoljon! Nem baj,ha nincs pasid. Majd lesz valaki sokkal jobb mint az a bizonyos Ő! Nem kell siettetni a dolgot,majd jön amikor jönnie kell. :)
12/L
Szia! Mintha csak én írtam volna ki ezt a kérdést!! De tényleg..minden passzol. Én is 16 éves vagyok, körülöttem szinte az összes barátnőmnek van barátja, de senki nincs a látatáron. Vagyis van egy fiú aki nagyon tetszik, de ő szinte észre sem vesz..
(előrebocsájtom az offolni vágyóknak: nem vagyok kövér, és ronda sem)
Viszont én annyiban külömbözök kicsit, hogy engem már nagyonzavar.. körülöttem mindenki megtalálja a párját, csak én nem...:/ Kitartás sosrstárs!!
Nem akarok ezzel rosszat mondani csak ezt is leírnám: Az a fiú aki harmadik osztályban tán negyedikben lett a fiúm ő most a vőlegényem .
De a kérdésedre válaszolva: azt írtad tetszik egy fiú viszont ha az a fiú leszar téged ne foglalkozz vele akkor őt felejtsd el! Ő biztos nem az igazi. És ne foglalkozz mások véleményével majd akkor tedd ha eldöntötted hogy neked hogy jobb.
Ha szeretnél egy barátot akkor kezdj el fiúkkal ismerkedni. De ezzel még várhatsz 3-4 évet.
Remélem mentél valamire ezzel a válasszal.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!