Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi az ok annak hogy nincs fium?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az ok annak hogy nincs fium?

Figyelt kérdés

nem késtm még l semmiről mivel csak 14 vagyok de körülötem mindenki mondja hgy igy meg ugy meg megcsokolt stb. én meg csak kuksolok és nem szolok hozzá a témához ráadásul a legjobb barátnőmnek is volt már kapcsolata azzal a sráccal akit én mutattam meg neki hogy tetszik

nem vagyok csúnya (jó nem vagyok gönyörűde sokkal rosszabb is lehetne)

nem vagyok nagyszájú se csendes

hülye sem vagyok

hatosztályos gimibe járok és jol megy

csak nem értem miben vagyok rosszabb mint bárki más

2014. júl. 5. 15:48
 1/8 A kérdező kommentje:
léci ne gúnyolodjatok mert arra végképp nincs szükségem
2014. júl. 5. 15:49
 2/8 anonim ***** válasza:
Mindjárt kapod a privátokat, ne aggódj.
2014. júl. 5. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne gondold, hogy emiatt vagy rosszabb, mint bárki más. Az életben nem ilyen felszínes dolgok számítanak, hogy kinek milyen hamar lett barátja, meg hány sráccal kavart. Örülj neki, ha jól megy a gimi, tanulj, okosodj és akkor majd az ilyen körökből előbb vagy utóbb úgyis bevonzol magad mellé egyet. De ne siettesd, nem ez a lényeg, hanem hogy művelődj és akkor majd lesz rendes munkád, nem leszel ráutalva senkire, hogy eltartson.
2014. júl. 5. 15:55
 4/8 A kérdező kommentje:

nem válaszolok a privátokra sajnálom

nem ismerkedni szeretnk a neten

2014. júl. 5. 15:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Gimibe ilyen helyesírással?Neked aztán semmi realitásérzéked nincs.
2014. júl. 5. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Ahogy az első mondatodban remekül megfogalmaztad, nem késtél le semmiről. A korodbeli fiúk a könnyebben kapható lányokat részesítik előnyben, és még éretlenek is. Ha barátot akarsz, akkor 16 alatti fiúval ne is próbálkozz, vagy csak akkor, ha értelmes az illető. :)

Nem kell aggódnod, ami késik nem múlik. Egyik barátnőm 12 éves korában jött össze egy akkor 16 éves fiúval, lassan 2,5 éve vannak együtt.

Én pedig a másik végletet képviselem, 17 vagyok, még soha nem volt barátom, de őszintén szólva egyelőre nem is szeretnék. :) A jövőmet igazgatom, és tanulok.

Addig örülj, míg 14 évesen nem minden második fiú volt meg neked. Ettől lehetsz különleges, mivel manapság ritka az ilyen.

Ja, és ne görcsölj rá a szerelemre, majd jön, ha jönnie kell. Minél jobban vágysz rá, erőlteted, keresed, annál később jön. (tapasztalat a baráti körömben). Sok sikert! :)

2014. júl. 5. 15:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy semmiben sem rosszabb mint mások,csak még nem jött össze a dolog.Majd neked is lesz kapcsolatod,ne aggódj;nem vagy még lemaradva semmiről;sokan vannak úgy,mint te.
2014. júl. 5. 15:59
 8/8 anonim válasza:
En is kb így vagyok vele. :(. Szerintem nincs veled semmi baj csak meg nem talált rad álmaid pasija. Es inkább várj az igazira es ne gyere össze egy olyan sraccal aki esetlegesen csak azért "járna" veled, hogy növelje az egojat es utána meg majd jót röhögjon rajtad a haverjaval ( ez mar velem sajnos megtörtént :( )
2014. júl. 5. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!