Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért nem képesek...

A lányok miért nem képesek visszaírni valamit netes ismerkedésnél, mondjuk, hogy "bocs, de nem vagy az esetem" vagy valami, hogy a másik hülye ne várjon hiába a válaszára?

Figyelt kérdés

2015. márc. 9. 13:09
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
75%

20-as:

Szerintem olvasd el még egyszer, hogy mit írtam.

1. Nem volt szó arról, hogy az esetem vagy nem. Nem érdekel hogy néz ki, szóval kép sem kell.

2. Nem vagyok fenn társkeresőn. Én pl. GYK-ra vagy face-re gondoltam. De ezekre is ugyanúgy beletartoznak szerintem ebbe.

Nem szoktam neten ismerkedni, de attól még mások be szoktak próbálkozni. Erre írtam, hogy én mit vagy hogy válaszolok/nem válaszolok.

2015. márc. 9. 15:16
 22/27 anonim ***** válasza:

1. Nem akarnak megsérteni

2. Kutyába sem néznek

3. Nem mernek

4. Esetleg ezek kombinációi

2015. márc. 9. 16:38
 23/27 anonim ***** válasza:

19. válaszoló vagyok

Én írtam, hogy nem az esetem, valószínűleg nekem szólt a 20. kifakadása.

De már egy másik hölgy válaszolt. A kérdésben szó sincs társkeresőről.

Én sem vagyok fent társkeresőkön, az élőben való ismerkedést preferálom.

De facebookon vagy éppen itt ugyanúgy megtalálnak. Nekem meg semmi kedvem olyanokhoz, akik valami béna "szép vagy! járunk?" kategóriájú rizsákkal próbálkoznak vagy meglátják a korom és a nemem, s máris potenciális társként tekintenek rám.

2015. márc. 9. 18:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Vagyis 18-as vagyok, elütöttem
2015. márc. 9. 18:24
 25/27 A kérdező kommentje:
A mai konkrét szituációban, a csaj írt ki egy ismerkedős kérdést, én erre reagáltam, ő meg írta, hogy meséljek magamról, aztán már vissza se írt. Pedig eleve ő akart ismerkedni.
2015. márc. 9. 18:25
 26/27 anonim ***** válasza:
64%

Nem biztos, hogy ismerkedni akart. Lehet csak unatkozott.

Főleg a GYK-n nem kell annyira komolyan venni.

2015. márc. 9. 18:45
 27/27 anonim ***** válasza:
7%

pontozzatok le.

érdekes, a nők folyton sírnak hogy a pasi szemét, mert a külsőt nézi. Menj fel egy társkeresőre, akármit írsz, kép nélkül töröl. ha raksz is fel, tökéletesnek kell lennie, mert nem olvassa az adatlapod ha nem vagy macsó.

Amúgy a nők sosem mondják ki mit akarnak, éreznek persze ha nem találod ki, téged okol. Mindig tapasztalom, hogy nem mond, inkább hárítja a felelősséget. Ez esetben, hogy látatlanul megindokolja, miért nem jössz be neki úgy hogy 1 mondatot sem hajlandó váltani veled. Marhára unom ezt a viselkedést, mert én mindig őszinte vagyok a másikkal, el is várom, hogy egy felnőtt ember megfogalmazza mit akar. Nehéz visszaírni egy ismeretlennek aki nirmálisan indított? De sajnálom, akkor hogy fogja kezelni a nagyobb gondokat, elmenekül? Egy olyan lénytől, aki kibírja a szülést is, pont nem ilyen viselkedést várna az ember,amit ma sok nő produkál. Pontozzatok, de így van.

2015. márc. 10. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!