Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A lányok miért nem képesek...

A lányok miért nem képesek visszaírni valamit netes ismerkedésnél, mondjuk, hogy "bocs, de nem vagy az esetem" vagy valami, hogy a másik hülye ne várjon hiába a válaszára?

Figyelt kérdés

2015. márc. 9. 13:09
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Jó csak én időt spórolnék. Ha egyből visszaír, akkor hagoym a francba az egészet, így viszont még várok, hogy ír-e vagy sem.

2015. márc. 9. 13:29
 12/27 anonim ***** válasza:
59%
# 11 De ne várj, mi az istennek vársz? Szerelmes lettél bele, vagy mi? Csináld azt, amit amúgy is csinálnál, ne hagyd, hogy megakassza a napodat egy levél...
2015. márc. 9. 13:32
 13/27 anonim ***** válasza:
7%

Mert a netes társkereső csajok egy része kamureg, más része nem társkeresési céllal, hanem pasi utáni nyomozási céllal van fent. Aki valóban társat keres, azoknak meg nagyon magasak az elvárásaik és túl sokra tartják magukat. Így nem is akarnak lealacsonyodni arra a szintre, hogy válaszoljanak.

Amúgy sem érdemes túl szerteágazóan bemutatkozni, mivel a kép alapján, vagy az adataid alapján ők már eldöntötték mit akarnak. Ha túl hosszú levelet írsz unalmasnak tartanak, vagy olyan pasinak aki beszélget a partnerével - az meg nem jó, mert akkor, ha kapcsolatba lépnek veled, Te rájössz ők mennyire egyszerűek. Ha túl rövidet írsz, akkor meg Te vagy túl egyszerű. Nehéz megtalálni azt a határvonalat ami a tökéletes ismerkedési levél lenne. Főleg mert embere válogatja kinek mi felel meg terjedelemben és tartalomban.

Akinek nem jössz be, az nem fog válaszolni .... mert a mai nők nagy része annyira együgyű, hogy nem tud normális levelet írni, normálisan indokolni, érvelni .... van aki pedig egyszerűen fél a visszautasított személy válaszreakciójától (mert valljuk meg társkereső pasiból is van sok hülye ... főleg aki régóta ott tengődik és már a fülén csap ki a tesztoszteron)

2015. márc. 9. 13:37
 14/27 anonim ***** válasza:
7%
Egyszerre több vasat tarts a tűzben, ők is azt csinálják. Nem egszer választott úgy mást a csaj, hogy első randink volt, nem keresett 2-3 napig majd ha ráírtam bejelnti h összejött valakivel. Persze anyáznak hogy a férfiak parasztok, meg több csajuk van...
2015. márc. 9. 13:37
 15/27 A kérdező kommentje:

Azért azt nem mondanám, hogy megakasztja a napomat, csak akkor nem néznék rá 5-10 percenként sem a GYK-ra, hanem kilépnék.

2015. márc. 9. 13:38
 16/27 anonim ***** válasza:
59%
5-10 percenként ránézni is sok! Vedd úgy, hogy nem fog írni.
2015. márc. 9. 13:43
 17/27 anonim válasza:
30%
Figyelj én is lány vagyok és legtöbbször azért nem ír vissza a lány ,mert fél a visszautasítástól...stb, vagy esetleg nem vagy az esete és féli bevallani (nem akar megbántani) vagy nem gépezhet mondjuk ennek nagyon apró az esélye.
2015. márc. 9. 14:05
 18/27 anonim ***** válasza:
46%

Rossz tapasztalatok. Én szoktam válaszolni, de csak egy darabig. Már nem egyszer fordult elő, hogy megkerestek ismerkedési szándékkal. Írtam nekik, hogy nem az eseteim, nem vágyom kapcsolatra, vagy éppen mikor mit, de mindig az igazat.

Erre írnak tovább, hogy de csak egy italra hagy hívjanak meg, majd követik a feltételezgetések, hogy barátom van meg miegyebek. Egy idő után fárasztó.

De első körben mindenkivel korrekt vagyok, ha esetleg nem bírta felfogni azt amit leírtam akkor többet nem válaszolok.

2015. márc. 9. 14:07
 19/27 anonim ***** válasza:

Ha olyanok írnak, akiknek rossz a helyesírása vagy bunkó a stílusa vagy jön valami sablon szöveggel, akkor eszemben sincs válaszolni.

Ha ezek nem jellemzőek rá, akkor általában udvariasan visszaírok, hogy nem akarok ismerkedni.

De van, hogy ilyenkor sem írok semmit, mert nem akarok neten ismerkedni és lusta vagyok írni.

Változtass a hozzáállásodon és ne pörögj azon, hogy miért nem ír vki vissza. Nem ő volt az, akivel ismerkedned kell. Jöhet a következő.

2015. márc. 9. 14:53
 20/27 anonim ***** válasza:
16%

utolsó

1) kepek alapján honnan tudod hogy nem az eseted? Jaaa nincs kigyúrva. Vagy pár mondat alapján? Marha nagy baj veletek, ha már valakinek nem úgy áll a mellszőre ahogy xy színésznek, akkor nem az esetetek, pedig lehet fantasztikus élményt nyújtana. Tisztelet a kivételnek. Ha meg bunkó a levélbe, tiltsd le. Engem is betalálnak bunkó lányok, egy levelet írok és tiltom.

2) ha nem ismerkedsz egy társkeresőn, miért vagy fent?

Persze hogy zaklatnak, mert nem hiszik el, hogy igazat írsz. Azt gondolják csak játszod a nehezen kaphatót, a hülyébbik pasinak (sajnos sok az olyan) meg az jön le, hogy akkor gusztustalanul kell nyomulni.

2015. márc. 9. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!