Befolyásol ismerkedésnél, ha kiderül a másik félről, hogy pánikbeteg illetve valamilyen kisebb pszichés problémája van?
"pánikolás" inkább rosszullétnek nevezném, zavarja a külvilág és a társadalom. nézőpont kérdése, de igazat adok nekik én minimális agórafóbiával éltem de csak pár évig, jött és ment, féltem kimozdulni itthonról még a szobámból is majdnem.
2# meg 3# elég megbélyegzőek, bolondnak nem nevezném a pánikbetegeket és mentális probléma amitől nem hiszem, h vki érdekesebb lesz... az ismerkedésnél meg igen befolyásoló, ha pánikbeteg az illető és elmegy vele az ember vele, de ezt is csak az tudja, aki átélt hasonlót...
Sajnos nekem is van ilyen problémám,és még az abaj ,hogy látszódik is rajtam mert álatlában megizzadok egy egy ilyen esetben...
Pár hasznos videó:
http://www.youtube.com/watch?v=2iGk87bug2s
Aki tudja magáról, hogy ilyen problémája van, azért figyeljen oda magára, és szükség esetén még időben forduljon szakemberhez, mert tényleg súlyos problémák lehetnek.
Esetleg utána lehet nézni a ganodermának is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!