Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kisebb üzletházban dolgozom. Mért van az hogy mikor én dolgozom egy másik üzletből elég sok szór fel jár egy lány a virágüzletbe ahol dolgozom? Heti szinten 3-4 szer napi szinten 3-5 között
sok szór ---> sokszor
Gondolom, unatkozik ott lent, veled meg jól el tud lenni. Szóval szerintem csak barátkozik, ha nem tett egyértelmű jelzéseket arra vonatkozóan, hogy valami többet akar.
Tetszel neki, reméli, hogy mielőbb leesik neked a tantusz.
Fordítsuk meg a kérdést,
te milyen esetben járnál sokszor egy üzletbe, hosszan beszélgetni valakivel, aki miatt váratnád a párod?
Az egy dolog, hogy elég bunkó dolog ez a csaj részéről (nagy tahóság a jegyesét szivatni a várakoztatással, miközben csak bájcseveg) de a kérdésed szempontjából annyiban lényeges, hogy extra feltűnő érdeklődést mutat irántad. Megnyugtat, hogy mástól olvasod, amit magad is tudsz?
Valamilyen szinten biztos hogy tetszel neki, egy csomó párkapcsolatban élő nő lelke is igényli azt, hogy munkahelyen a számára vonzó, jóképű férfiak észrevegyék, flörtöljenek vele, kicsit kacérkodnak, szerintem ők is fantáziálnak, de a többség ennél tovább nem megy.
Nálunk például munkahelyi kultúrának része az, hogy mindig minden kollégának barátságosan köszönünk, nőknek finoman osztjuk a bókokat, kicsit körbeudvaroljuk őket, ettől jobb kedvük lesz, és ez kihat a munkavégzésük hatékonyságára.
Figyelünk arra is, hogy a természetes szépséggel kevésbé megáldott kolléganőknek is jusson figyelmesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!