Neked a szüleid mit tanítottak a csajozásról/pasizásról?
Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 21:36
21/30 Ensam skog válasza:
Apám eleinte.semmit. Aztán azt mondta sose hazasodjak meg majd elvalrak a szüleim lehet ezért nem tudok ismerkedni. :(
22/30 anonim válasza:
amikor bemutattam dezsőt a családnak apám alkoholista lett anyám meg egy kommunába költözött
azóta együtt elünk dezsővel liktenstejnben
szeretem dezsőt
Sanyi
51F
23/30 anonim válasza:
Hogy húzzak gumit. De amúgy meg, a mentruációról se világosítottak fel, szép volt, mikor megjött... De a gumis tanács is teljesen felesleges volt, leszbikus létemre. :"D
24/30 anonim válasza:
nofene itt mindenki meleg a mai nap?
Sanyi
25/30 anonim válasza:
Szinte semmit. Alapjábavéve normális kissrác voltam, olykor becsúszott egy-két pofon, ha apróbb csínytevést csináltam, és azzal lettem "befenyítve", hogyha nem leszek szófogadó kisfiú, egy lány sem fog szeretni. Szófogadó, tisztelettudó gyerek voltam, mégis az egész gyerekkorom arról szólt, hogy mindig másnak kell megfeleljek, és ha valami apró hibát vétek, azt 100 jótettel sem fogom tudni kijavítani. Feleslegesen riogattak, paráztattak, belém nevelték a rosszindulatot, a gyanakvást, meg hogy senkiben se bízzak meg. Ezen kívül anyám igen sűrűn kigúnyolt, amikor egy-egy lánnyal ismerkedtem, és nem kötöttem mindent a szülők orrára. Szóval a lehető legrosszabb nevelésben volt részem. :)
26/30 anonim válasza:
Engem kb. úgy mint egy spártait: ugye őket kidobták egy szál gatyába a hóba egy bicskával és menj éld túl.
Na engem is kb. hasonlóan csak bicskahelyett egy ezrest kabtam :DDDDDDD
(am semmit nem tanítottak)
28/30 anonim válasza:
Apámtól: "És beletúrtál már a bugyijába?"
Tulajdonképpen ezzel megtanított mindenre, ami számíthat.
Anyával többet beszéltem arról, hogy hogyan kell viselkedni egy nő előtt, mit miért tesz stb.
29/30 A kérdező kommentje:
Tehát szinte senkit nem tanítottak semmire, akkor végül is hogy kell csajozni/pasizni? Odamész a kiszemelthez és szia Józsi/Ica vagyok, hogy vagy hány éves vagy mivel foglalkozol merre laksz felmegyünk hozzád?
2015. márc. 9. 10:25
30/30 A kérdező kommentje:
meg mi a hobbid?
2015. márc. 9. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!