Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Neked a szüleid mit tanítottak...

Neked a szüleid mit tanítottak a csajozásról/pasizásról?

Figyelt kérdés
2015. márc. 8. 21:36
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha, szexelek használjak gumit. Ezzel vége is..:DDDDD
2015. márc. 8. 21:41
 12/30 anonim ***** válasza:
84%

Leginkább semmit. Amikor először lett barátom (akit beismertem a szüleimnek, előtte nem meséltem senkiről semmit), akkor a nénikém annyit mondott, hogy ne csináljak addig semmit amíg én nem akarom. Gondolom a szexre célzott, bár addigra már egy jó ideje nem voltam szűz, de akkor is úgy éreztem, hogy ez önmagában nem egy nagy tanács. Normális ember amúgy sem csinál semmit, amíg ő maga nem akarja, csak azért, mert a másik szeretné... De ennyit kaptam.

Ennek ellenére sosem volt gondom a párkapcsolataimmal :)

2015. márc. 8. 21:41
 13/30 anonim ***** válasza:
84%

Semmit.

Uncsi tesóm apja próbált, segíteni. xD

Munkahelyén volt egy kollégája, és annak a lányával akart összehozni. 14 éves voltam

2015. márc. 8. 21:42
 14/30 anonim ***** válasza:
Vadidegen csajoknak köszönt a kocsiból.
2015. márc. 8. 21:43
 15/30 anonim ***** válasza:
65%
Mindent! Tegnap beérett a gyümölcse. Le is szakitottak! :D
2015. márc. 8. 21:43
 16/30 anonim ***** válasza:
96%
Apám arra tanított, hogy sose legyek papucs:)
2015. márc. 8. 21:45
 17/30 anonim ***** válasza:
Fel se világosítottak :D de amúgy apám mondta hogy ha esetleg olyan kapcsolatba kerülök egy fiúval akkor védekezzünk....jóformán ennyi..meg hogy ne hagyjam hogy taperoljanak.
2015. márc. 8. 21:47
 18/30 anonim ***** válasza:
nekem szüleim élőben megmutatták hogyan kell szexelni.
2015. márc. 8. 21:54
 19/30 anonim ***** válasza:
Apám mesélt tapasztalatokat, és mindig hozzáfűzte hogy akkor minden más volt, tehát ne lepődjek meg semmin. De ha valami kérdésem van mindig tud segíteni. Vázolom neki a szitut és segít következtetést vonni, mondja hogy mit btam el, mi volt jó húzás, meg ilyenek.
2015. márc. 8. 21:55
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

Hogy nem éri meg.

Na jó, nem tanítottak erre, csak ezt a következtetést vontam le abból, amit eddigi életemben mások kapcsolataiból láttam :D

2015. márc. 8. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!