Ha, szexelek használjak gumit. Ezzel vége is..:DDDDD
2015. márc. 8. 21:41
12/30 anonim válasza:
Leginkább semmit. Amikor először lett barátom (akit beismertem a szüleimnek, előtte nem meséltem senkiről semmit), akkor a nénikém annyit mondott, hogy ne csináljak addig semmit amíg én nem akarom. Gondolom a szexre célzott, bár addigra már egy jó ideje nem voltam szűz, de akkor is úgy éreztem, hogy ez önmagában nem egy nagy tanács. Normális ember amúgy sem csinál semmit, amíg ő maga nem akarja, csak azért, mert a másik szeretné... De ennyit kaptam.
Ennek ellenére sosem volt gondom a párkapcsolataimmal :)
2015. márc. 8. 21:41
13/30 anonim válasza:
Semmit.
Uncsi tesóm apja próbált, segíteni. xD
Munkahelyén volt egy kollégája, és annak a lányával akart összehozni. 14 éves voltam
2015. márc. 8. 21:42
14/30 anonim válasza:
Vadidegen csajoknak köszönt a kocsiból.
2015. márc. 8. 21:43
15/30 anonim válasza:
Mindent! Tegnap beérett a gyümölcse. Le is szakitottak! :D
2015. márc. 8. 21:43
16/30 anonim válasza:
Apám arra tanított, hogy sose legyek papucs:)
2015. márc. 8. 21:45
17/30 anonim válasza:
Fel se világosítottak :D de amúgy apám mondta hogy ha esetleg olyan kapcsolatba kerülök egy fiúval akkor védekezzünk....jóformán ennyi..meg hogy ne hagyjam hogy taperoljanak.
2015. márc. 8. 21:47
18/30 anonim válasza:
nekem szüleim élőben megmutatták hogyan kell szexelni.
2015. márc. 8. 21:54
19/30 anonim válasza:
Apám mesélt tapasztalatokat, és mindig hozzáfűzte hogy akkor minden más volt, tehát ne lepődjek meg semmin. De ha valami kérdésem van mindig tud segíteni. Vázolom neki a szitut és segít következtetést vonni, mondja hogy mit btam el, mi volt jó húzás, meg ilyenek.
2015. márc. 8. 21:55
20/30 anonim válasza:
Hogy nem éri meg.
Na jó, nem tanítottak erre, csak ezt a következtetést vontam le abból, amit eddigi életemben mások kapcsolataiból láttam :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!