Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemondjak a csajozásról?
Egyszerűen nem megy mert vagy leblokkolok vagy kifogok 1 cicababát akit meghívok valamire de utána elmegy wc-re és sohasem látom(ilyen csak 1 szer volt).Most mit csináljak?Önbizalmam van de nem tartom magam szépnek.Ez a baj hogy nem vagyok jóképű?Mert akkor hagyom a p.csába az egészet.
16/F
Egyetemen? Egy nagy fenét fogsz te ott ismerkedni. Ha nem tudod elfogadni magad, úgy jársz mint én, hogy 20 évesen sem lesz csajod.
20/F
"CIcababák" az én korosztályomban is vannak (20-24), de lényegtelen is, nem velük akarunk foglalkozni.
Egy: ne add fel.
Kettő: építsd fel magad. Tudom, tudom, ezek így üres szavak és mindenki ezt mondja, hogy "legyen önbizalmad" bla bla bla.
16 éves vagy, tökéletes kor, ekkoriban lesz a fiúból férfi. Egyáltalán nem a kor miatt, vannak 30 éves kisfiúk is, ez a te döntésed lesz. Először is kezdj el dolgozni valamit, diákmunka is jó, tapasztalatnak kell. Utána fokozatosan egyre több felelősséget rakj magadra. Sportolj és tanulj valamit (valami olyat, ami tényleg érdekel).
Ha tudsz angolul, akkor steve pavlina, zen habits és ilyenek, arany. Ha nem tudsz angolul, akkor tanulj meg :D
Lényeg, hogy kösd le magad értékes tevékenységekkel, mert nagyon megszilárdítja a jellemet, tartást és fókuszt és önbizalmat ad, és onnantól pedig tényleg dőlni fognak a normális lányok.
Azzal nem kell foglalkozni, hogy mennyi a páwa és a korosztálybeli r.banc. Hadd legyenek. Ha van pár barátom meg egy csodálatos nőm, akkor lényegtelen, hogy rajtuk kívül 100 vagy 10 millió páwa és r.banc van, mert nem velük foglalkozom.
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!