Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítesz, hogy jobb pasi...

Segítesz, hogy jobb pasi legyek? (csak lányok)

Figyelt kérdés

Keresek egy olyan igényes, jó esztétikai érzékkel bíró lányt Budapestről, aki egy személyes találkozó keretében elmondaná rólam az őszinte kritikáját, és hogy szerinte mitől lehetnék jobb pasi.

Ezért cserébe annyit tudok csak felajánlani, hogy meghívlak valami italra, de ha érzel egy kis kedvet magadban, hogy segíts, akkor írj.

Fontos, hogy Te magad is dekoratív, igényes lány legyél, egész egyszerűen azért, mert tudom hogy az ilyen lányoknak vannak általában magasabb elvárásaik a pasik külsejével kapcsolatban.

2015. márc. 7. 14:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Jó pasi attól lesz valaki hogy markáns helyes arca van.

Ha neked nincs ilyen, nem tudom mégis mit akarsz...

2015. márc. 7. 15:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Bírom mikor valaki kiragadja az ember kinézetét alkotó tényezők egyetlen szeletét, és azt 100%-osra nagyítja.
2015. márc. 7. 15:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Én is szívesen segítek egy teljes alakos kép alapján. A képcsere akár kölcsönös is lehet, aztán eldöntöd, h adsz-e a véleményemre vagy sem:)

Szerintem gondolkodj el a képküldésen is, többen is felajánlották már, a több vélemény meg csak jól jön.

2015. márc. 7. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
végigolvastam, de nem fogok internetről random önbizalomhiányos lúzerekkel találkozgatni. és szerintem más normális nő se. nacsá.
2015. márc. 8. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!