Segítesz, hogy jobb pasi legyek? (csak lányok)
Keresek egy olyan igényes, jó esztétikai érzékkel bíró lányt Budapestről, aki egy személyes találkozó keretében elmondaná rólam az őszinte kritikáját, és hogy szerinte mitől lehetnék jobb pasi.
Ezért cserébe annyit tudok csak felajánlani, hogy meghívlak valami italra, de ha érzel egy kis kedvet magadban, hogy segíts, akkor írj.
Fontos, hogy Te magad is dekoratív, igényes lány legyél, egész egyszerűen azért, mert tudom hogy az ilyen lányoknak vannak általában magasabb elvárásaik a pasik külsejével kapcsolatban.
Én találkozni nem szeretnék. Van baràtom, aki nem örülne.
Viszont attòl, hogy ápolt vagyok és nem szakadt cuccokban járok, nincsenek nagobb elvárásaim.
Szerintem te r*bikre gondolsz, de ha tőlük akarsz tanácsot, meg is érdemled.
Ha küldesz egy képet magadról, ahogy a mindennapokban kinézel, mondhatok velemenyt, ha gondolod.
De amúgy meg ne másnak akarj megfelelni,mert ha egy csaj mondjuk azt mondja,hogy legyél kigyúrt állat és hordj feszülős pólókat, de közben egy vékonyabb alkatú, rocker stílusú srác vagy,úgy sem fogod magad jól érezni az új bőrödben.
Nem értem, hogy ebből miért következik, hogy fel akarok valakit szedni. Elképzelhetetlen, hogy tényleg segítséget szeretnék?
Egyébként azért nem kép alapján akarom, hogy véleményt mondjon valaki, mert az úgysem ugyanazt a hatást kelti, mint amit élőben, a testbeszédemmel, mozgásommal, hanghordozásommal teszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!