Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Segítesz, hogy jobb pasi...

Segítesz, hogy jobb pasi legyek? (csak lányok)

Figyelt kérdés

Keresek egy olyan igényes, jó esztétikai érzékkel bíró lányt Budapestről, aki egy személyes találkozó keretében elmondaná rólam az őszinte kritikáját, és hogy szerinte mitől lehetnék jobb pasi.

Ezért cserébe annyit tudok csak felajánlani, hogy meghívlak valami italra, de ha érzel egy kis kedvet magadban, hogy segíts, akkor írj.

Fontos, hogy Te magad is dekoratív, igényes lány legyél, egész egyszerűen azért, mert tudom hogy az ilyen lányoknak vannak általában magasabb elvárásaik a pasik külsejével kapcsolatban.

2015. márc. 7. 14:33
1 2
 1/14 k.era válasza:
nem az számít hogy néz ki egy pasi. Persze előny, ha szép. Azt is tudnod kell, hogy bánj egy lánnyal. Sok fiú csak ígérget mindenfélét, de nem gondolja komolyan. Attól is függ, hogy tartós kapcsolatot keresel vagy csak 1 éjszakást? Az élet majd megtanít mindennre. Ha csalódsz valakiben legközelebb biztos óvatosabb leszel
2015. márc. 7. 14:44
 2/14 anonim ***** válasza:
Az átlagos lányoknak is lehetnek magas igényeik, de egyébként ez egy egész ötletes csajozási forma akart volna lenni.
2015. márc. 7. 14:46
 3/14 anonim ***** válasza:

Én találkozni nem szeretnék. Van baràtom, aki nem örülne.

Viszont attòl, hogy ápolt vagyok és nem szakadt cuccokban járok, nincsenek nagobb elvárásaim.

Szerintem te r*bikre gondolsz, de ha tőlük akarsz tanácsot, meg is érdemled.

Ha küldesz egy képet magadról, ahogy a mindennapokban kinézel, mondhatok velemenyt, ha gondolod.

De amúgy meg ne másnak akarj megfelelni,mert ha egy csaj mondjuk azt mondja,hogy legyél kigyúrt állat és hordj feszülős pólókat, de közben egy vékonyabb alkatú, rocker stílusú srác vagy,úgy sem fogod magad jól érezni az új bőrödben.

2015. márc. 7. 14:46
 4/14 k.era válasza:
Így akarsz valakit felszedni? Bocs, de nem érték veled egyet. Találj más formáját. Sok szerencsét
2015. márc. 7. 14:49
 5/14 A kérdező kommentje:

Nem értem, hogy ebből miért következik, hogy fel akarok valakit szedni. Elképzelhetetlen, hogy tényleg segítséget szeretnék?

Egyébként azért nem kép alapján akarom, hogy véleményt mondjon valaki, mert az úgysem ugyanazt a hatást kelti, mint amit élőben, a testbeszédemmel, mozgásommal, hanghordozásommal teszek.

2015. márc. 7. 14:52
 6/14 k.era válasza:
Bocs félre értettelek. Miért hiszed, hogy nem vagy elég jó? Add mlindig önmagadat, s bízz egy kicsit jobban abban, hogy jó pasi vagy.
2015. márc. 7. 14:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Igen,képen más, csak hogy kép alapján, lenne,aki mond véleményt,találkozni viszont senki nem fog veled.
2015. márc. 7. 15:03
 8/14 A kérdező kommentje:
Mert a legtöbb pasit (legalábbis a nőknek tetszőeket) jobbnak látom magamnál. És szeretnék egy objektív, őszinte, külső visszajelzést arról, hogy valójában milyen benyomást keltek, és min javíthatnék.
2015. márc. 7. 15:03
 9/14 anonim ***** válasza:
ha küldesz képet, én adhatok egy-két tanácsot.
2015. márc. 7. 15:17
 10/14 A kérdező kommentje:
Látom végigolvastad :D
2015. márc. 7. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!