Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kinek mi a véleménye erről a...

Kinek mi a véleménye erről a dologról?

Figyelt kérdés

21 éves férfi vagyok, már 20 éves korom óta dolgozom, miután elvégeztem a felnőttképzést. Átlagos család, átlagos vagyoni háttér. Havi keresetem is átlagosnak mondható 100.000-120.000 Ft-ig terjedő skála, mikor hogy csurran-cseppen (szokás mondani) , na de térjünk a lényegre.

Sok kapcsolatom volt már, rövidebb hosszabb, van hogy én csalódtam, van hogy bennem csalódtak, szóval tényleg minden volt. Egy valamire nem találtam még választ.

Van egy réteg,-legalábbis ahol én élek- a nőknél akik tényleg 10/10-esek. Gyönyörűek, intellingensek, anyagi háttér átlagon felüli, apu álltalában őszhajú öltönyös, fiatalos 50es. Szóval ez a "sznob" réteg. Azért teszem idézőjelbe, mert tisztelet a kivételnek, és nem rossz oldalról sznob, csak meg van az a bizonyos "face controll" ami alatt nem is szólnak az emberhez.

Akár hány ilyen nő képeit nézem meg a közösségi portálokon, mindegyikben van egy fajta hasonlóság. Ha férfiakkal csinálnak képeket, akkor nem az "ecsetfejű swag" van a jobb oldalán, hanem inkább egy Bradley Cooper . Ami szerintem nem baj, legalább nincsennek elferdülve.

Na de jöjjön a lényeg.

Sok ilyen nőnél próbálkoztam be, nem bunkó, nem rámenősen, határozottan próbáltam velük kapcsolatot felvenni. Szemtől szemben, interneten, bulikban, sok helyen. Még sem jön össze egy sem. Nem kötelező jeleggel össze jönni szeretnék egyel, inkább megismerni őket, bekerülni a baráti körükbe. Olyan elérhetetlennek tűnnek.

A kérdésem az lenne, hogy nektek mi a véleményetek, mi kell az ilyen nőknek?

Egy tömör válaszra számítok, de a "pénz" nem lenne számomra kielégítő, mivel jó megjelenésemmel sem sikerült közel kerülni hozzájuk. (24 órából 15 öt elegánsan töltök a munkám miatt) Nem jutottunk még el odáig hogy rájöttek volna, hogy csak egy 2008 -as Seat-om van, nem pedig egy tavalyi Mercim.

2015. márc. 4. 15:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
pedig ám ez kisüt az emberre, ha nincs pénze. nagyon jó színésznek kell lenned ahhoz, hogy ezt leplezd. és ezek a lányok ebben nőttek fel, messziről megérzik. úgyhogy tudom, hogy nem ítéled meg hasznosnak, mégis azt kell mondjam, hogy a pénz :)
2015. márc. 4. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
sok a rizsa.
2015. márc. 4. 15:33
 3/13 Girls are ridiculously shallow ***** válasza:

Szerintem arra, hogy ne egy csoport tagjának nézd őket, hanem individuumnak, önálló gondolatokkal és következésképpen önálló igényekkel.

Nem mellesleg ha valakinek pénz kell, akkor a havi 120 ezerhez képest elegáns elegáns megjelenés nagyon nem lesz számukra kielégítő; öltönyt lehet kapni 20 ezertől 20 ezer dollárig, érted... A karóra sem mindegy, hogy 15 ezer forintos replika, vagy eredeti Rolex, stb.

2015. márc. 4. 15:35
 4/13 anonim ***** válasza:
Szóval még szüleiddel élsz?
2015. márc. 4. 15:36
 5/13 anonim válasza:

Szerintem nekik van egy "körük" amibe nem egyszerű bekerülni. Hiába vagy jól öltözött van normális munkád, kereseted, de lehet, hogy nekik ez "kevés".

Vagy szimplán rossz embereknél próbálkoztál.

Arra esetleg nem gondoltál, hogy valahogy a fiúknál próbálj bekerülni, mármint összehaverkodni? :)

25/L

2015. márc. 4. 15:36
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

Egyedül élek már.

Az öltönyös összehasonlítás nagyon tetszik, le a kalappal. Tényleg ennyit jelentene, hogy ha köszönsz egy ilyen lánynak, akkor már a visszaköszönésén érezni lehet, hogy nem kíváncsi rád?

2015. márc. 4. 15:38
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam még erre.
2015. márc. 4. 15:39
 8/13 anonim ***** válasza:

Figyelj, szerintem az is egy ilyen csunyaszoval mondott "szubkultura", amely tagjainak megvannak a meghatarozott jegyeik (te magad mondtad). Ha egy adott szubkulturaba tartozo lanyt szeretnel megszerezni, akkor joesellyen abba a szubkulturaba kell tartoznod, hogy hasonlitson az eletstilusotok es a vilagnezetetek. Igy kerulsz be abba a korbe.

Peldaul ha punk csajok kellenek, legyel te is punk: hallgass olyan zenet, oltozkodj ugy, jarj olyan helyekre, viselkedj ugy.

Ha "sznob" akarsz lenni, ugyan ezeket kell tenned. Itt jon az, hogy ehhez bizony penz kell, mas kulonban nem tudsz ugy oltozkodni, olyan helyekre jarni, ugy elni, mint ok, igy eselyed sincs bekerulni kozejuk es olyan lanyt szerezni.

2015. márc. 4. 15:39
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 8-as. Ebben van igazság. És hol kéne ezt elkezdeni szerinted? Már mint, okés, hogy járjak olyan helyekre, de azzal ha elmegyek egy puccos étterembe, vagy mondjuk egy nevesebb szórakozóhelyre attól még nem fogok megismerni egy ilyen nőt sem.
2015. márc. 4. 15:43
 10/13 anonim ***** válasza:
Ez egy tarsadalmi reteg es mint ilyen csakis egymassal vagy fölötte keresnek part..
2015. márc. 4. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!