Russs kérdése:
Kinek mi a véleménye, erről a harmadik világháborús dologról?
Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 20:47
2/12 anonim válasza:
Semmi. Lokális háborúkat fújt fel a média, az USA meg játsza az önfeláldozó hőst.
3/12 anonim válasza:
Ha lesz; akkor lesz. Ha nem; akkor nem. Nem bonyolult.
4/12 anonim válasza:
Mivel az emberi faj nem arról híres, hogy sokáig bír békében élni, így nagy valószínűséggel lesz 3. vh. is. Azt nem tudni, hogy mikor,mert ez sok mindentől függ.
5/12 A kérdező kommentje:
De olyankor mitkell csinalnii? Boccs nagyon feeleek, ugye nemfogok meghalnii?? :((
2014. aug. 8. 21:23
6/12 anonim válasza:
Mind meg fogunk halni:(
Ne ezzel törődj, hanem az élettel.
7/12 A kérdező kommentje:
Megfogunk halnii? :o
2014. aug. 9. 21:57
8/12 anonim válasza:
Hány éves vagy?
Te nem hiszem, hogy a közel jövőben igen.
De az ember öregszik és nincs örök élete.
9/12 A kérdező kommentje:
13 eves vagyok. Es azert iram ki ezt, mert nagyon szeretem az eletemet, nekem megvannak az eletterveim, minden, es szeretnem, ha igyis lenne. Tudom, hogy nincs orokelet, de nemszeretnem eletemet veszteni egy haboru miatt.
2014. aug. 10. 21:40
10/12 anonim válasza:
Valósítsd meg és ne szorongj ezen:)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!